Інструментальні візки для автосервісів: як вибрати і де придбати

У спеціалізованих автомайстернях організація простору та робочого місця є вкрай важливою, адже це гарантує швидкий доступ до інструменту, заміну деталей та заощадження часу, який можна використати для ремонту наступного авто. У Форсаж для цього є інструментальні візки для автосервісів - системи організації, зберігання інструментів для транспортації, швидкого знаходження інструментів для підвищення ефективності роботи. Які візки є та чому варто їх придбати, про це далі у статті.

Про візки для інструментів у майстернях і не тільки

Інструментальні візки - універсальна система зберігання, яка може використовуватись як на виробництві, майстернях, так і на автосервісах. Розрізняють декілька видів візків, які різняться конструкцією, розміром та функціями. Це можуть бути:

  • візки відкриті, які складаються з полиць, кронштейна для зберігання інвентарю. Вони надають швидкий доступ до інструментів, мають чудову оглядовість і найбільш поширені у використанні механіками;
  • закритого типу візки з ящиками, шухлядами, які повністю закриваються і безпечно зберігають інструменти. До того ж вони запобігають крадіжці, так як повністю закриваються, мають захист від зовнішніх чинників: бруду, пилу та вологи;
  • комбіновані мають як закриті, так і відкриті елементи: полиці, шухляди для різних типів інструментів;
  • спеціалізовані слугують для транспортування, збереження інвентарю малих та великих габаритів: ключів, набір інструментів, діагностичного обладнання, електроінструментів.

51689 2 800x800 1920x1920Усі без виключення візки мають ряд переваг - організований робочий простір, мобільність, зручність, безпека у використанні та, найголовніше, економія часу, адже скорочується час для пошуку ключа, тріскачки, а значить продуктивність роботи підвищується.

Де придбати?

Інтернет-магазин Форсаж пропонує широкий вибір інструментальних візків різного типу, зокрема:

  • комбіновані - з висувними ящиками, полицями та набором інструментів, замком та поворотними колесами для переміщення;
  • ручні для перевезення, які можна скласти;
  • відкриті з навісним лотком;
  • закриті з шухлядами та додатковими бічними секціями;
  • візки з шафою.

51688 4 800x8001 1920x1920Візки можуть бути з інструментом, так і без. Набори, які входить у візки включають повний перелік необхідних для ремонту інструментів: викрутки, гайкові ключі, динамометричні ключі, плоскогубці, набори шестигранних ключів, біт, індикатори тиску, ножиці, ножі тощо. Усі елементи в комплекті мають кожен своє місце у шухляді, відрізняються високою якістю. Механік зможе швидко знайти інструмент у ящику і повернути його у своє місце, це допомагає підтримувати порядок у кожній секції візка.

Таким чином, купівля візка для майстерень, механіків, автосервісів та для промисловості має неабияке значення, адже дозволяє організувати простір працівників, тримати інструмент у порядку та швидко, зручно його знаходити, тим самим заощаджуючи час на пошуки викрутки, тріскачки тощо. Придбати такі візки можна у спеціалізованих магазинах, як у forsage.ua.

0
репостів
0
репостів