ТОП-5 жарознижувальних засобів

Жарознижувальні препарати — група лікарських засобів, дія яких направлена на усунення симптомів підвищеної температури. Вони добре справляються з лихоманкою та відновлюють самопочуття людини без побічних ефектів. В аптеці АНЦ на сайті https://anc.ua/ru/ можна купити широкий перелік медикаментів в цій категорії, але варто звернути увагу на найкращі варіанти.

Нурофен

Нурофен є лікарським засобом на основі ібупрофену. Препарат сприяє одночасному зниженню температури та зменшенню больових відчуттів. Він випускається у формі таблеток для дорослих, а для дітей представлена суспензія з приємними смаками полуниці, апельсину. Завдяки цьому спрощується приймання ліків серед малюків.

Парацетамол

Серед класичних жарознижувальних препаратів можна виокремити Парацетамол https://anc.ua/ru/product/paratsetamol. Його можна вводити до організму перорально (таблетки, сиропи) або ректально (супозиторії). Компонент вирізняється наступними перевагами:

  1. виражена жарознижувальна дія наступає вже через 2 години;
  2. доступна вартість препаратів;
  3. можливість застосування при нежиті та болі в горлі.

Додаткові плюси — доступна ціна, добре вивчені протипоказання та побічні ефекти. 

Аспірин

Знеболювальний та жарознижувальний засіб діє на основі ацетилсаліцилової кислоти. Діючий компонент добре поглинається організмом та всмоктується через кров, що дозволяє досягти вираженого швидкого ефекту. Універсальний медикамент можна застосовувати при застуді, ГРВІ, грипі, бронхіті, трахеїті та інших захворюваннях, які супроводжуються підвищенням температури.

Німесил

Препарат надає жарознижувальну та протизапальну дію завдяки вмісту німесуліду. Засіб у вигляді порошку потрібно розвести у воді та випити приготовлений розчин одразу після приготування. Він характеризується м’якою дією та плавним зниженням температури. Одного пакетика з порошком достатньо для того, щоб досягти ефекту протягом доби.

Колдрекс

Комбінований засіб на основі парацетамолу, фенілефрину та аскорбінової кислоти розроблений для боротьби з симптомами грипу і застуди. Курс вживання по 3-4 пакетики з порошком протягом 3-5 днів дозволяє впоратись з нежитю, болем в горлі та підвищеною температурою, повернутись до нормального життя. Температура починає знижуватись вже через 30 хвилин після приймання розведеного у воді порошку.  Для досягнення вираженого жарознижувального ефекту варто використовувати препарати від перевірених компаній. Вони складаються з ефективно діючих речовин, які добре сприймаються організмом та не викликають побічних реакцій. При пошуку лікарського засобу від застуди або грипу потрібно проконсультуватись з фармацевтом для отримання продуктивного результату в обмежений термін.

0
репостів
0
репостів