Святкуємо дитяче день народження креативно

Всі батьки хочуть зробити для своїх дітей дивовижний день народження, незважаючи на те, це ювілей чи звичайна дата. Вже давно пройшли ті часи, коли дитяче день народження святкувалось тільки дорослими за багатим столом, а малеча була надана сама собі. Так, були й привітання і цукерки й торти, але розваги зводились тільки до солодкого столу та самостійними іграми дітей. Сьогодні все змінилось! Тепер головні герої на святі – це діти, а дорослі морочать голову, як зробити креативний день народження у Шепетівці, так як все організувати, щоб у захваті були всі запрошені.

Привітання від ростових ляльок

Для дітей найголовніше – це емоції, тому замовити білого ведмедика чи іншу ростову ляльку буде вдалим рішенням для креативного свята. Ці трьох метрові велетні здивують не тільки малечу, а й дорослих. Вони такі забавні, так потішно рухаються, м’які та пухнасті! Маленькі оченята будуть тільки блищати від радості. Дітки дуже люблять обіймати таких ляльок, гратись з ними й танцювати.

0 zakazat belogo medvenya na den rojdenie 6 1 1x

Білий ведмедик зможе поводити хоровод з дітьми, провести конкурси, вручити імениннику подарунок чи винести святковий торт. Запросити ростових ляльок можливо на будь-яку локацію в Шепетівці. Неважливо, де ви святкуєте на природі, вдома чи в дитячій кімнаті.

Доповнити ваш подарунок можна великою кількістю гелевих кульок, солодощів або тематичними подаруночками. Це дуже гарний варіант для проведення фотосесії дітей та дорослих.

До речі такі велетні здивують не тільки маленьких дітей, а й підлітків, особливо, коли таке привітання буде неочікуваним.

Улюблені казкові персонажі та супергерої

Ну як сьогодні можна уявити без аніматорів святкування дитячого дня народження. Мабуть – це найпопулярніші гості міста Шепетівка! Всі дітлахи дивляться мультфільми та кіно, а потім починають фанатіти від окремих героїв. Просять у їх вигляді іграшки чи фігурки, одяг з їх зображенням тощо. А тепер уявіть, якщо улюблений герой прийде на свято. У наші дні можна замовити аніматорів для будь-якого віку дитини. Різноманіття костюмів просто вражає. Улюблені персонажі для хлопчиків та дівчат.

animatoru19 1x

Така послуга не тільки дивує та вражає, а й розвиває дітей. Як правило розважальна програма триває від двох до трьох годин. За цей час з дітьми проводять веселі квести, грають, дають різноманітні завдання на логіку та кмітливість, влаштовують конкурси та багато іншого. Доповнити програми з аніматорами можна такими додатковими послугами, як:

  • Велика піньята від якої у захвати усі діти.
  • Шоу мильних пузирчиків.
  • Різні майстер-класи, наприклад виготовлення слаймів або готування кексів.
  • Фокусники.
  • Хімічне шоу.
  • Дискотека з мішурою та серпантином.

Виділимо основні переваги такої послуги:

  • Великий вибір персонажів, для дівчаток – поні, мікі маус, ляльки лол, Ельза та Анна, для хлопців – трансформери, бетмен, пірати та супер герої. Універсальним буде замовити пса патрона чи фіксиків, щенячий патруль або черепашки ніндзя і це далеко не кінець списку.
  • Доступна ціна для батьків за таку шикарну програму.
  • Діти будуть зайняті та весело проводити час. Такі розваги позитивно впливають на фізичний та розумовий розвиток малечі.
  • Для батьків головна перевага в тому, що дітям не нудно вони радіють та веселяться, а дорослі можуть спокійно відпочити, поспілкуватись або приготувати солодкий стіл. Дітвора під гарним наглядом.
  • Оригінальні та креативні розваги, які здатні підняти настрій дітям й дорослим. Для цього може застосовуватися додатковий реквізит, наприклад, костюми, музичні інструменти та багато іншого.
  • Емоції дітей будуть незабутніми. Гарантія якісного проведення заходу забезпечена.
  • Аніматори можуть розвивати дитячу фантазію та творчі здібності, допомагають дітям спілкуватися і навчитися працювати в команді. Навіть дуже сором’язливі дітки будуть грати з ними зі задоволенням.

Дивуйте своїх дітей, зробіть їх день народження незабутнім, яке буде наповнено тільки позитивними та радісними емоціями. Такі спогади залишаються на усе життя. Що може бути кращим для батьків, ніж блиск щасливих оченят рідних дітей?

Турбуватись за організацію свята також не потрібно, такі послуги вже містять у собі все необхідне для проведення креативного свята, треба тільки замовити та залишити всі клопоти аніматорам.

0
репостів
0
репостів