В'язані дрібниці для дому та кухні. Ідеї та підбір матеріалів

Якщо ви, як і я, обожнюєте додавати затишок та індивідуальність своєму дому за допомогою саморобних речей, то ця стаття саме для вас. Сьогодні я розповім про те, як створити в'язані дрібнички для дому та кухні, а також поділюся ідеями та підбором матеріалів для ваших творчих звершень.

Ідеї для в'язання домашнього декору та добірка пряжі

  • Кавові та чайні обв'язки

Кавові та чайні обв'язки

Почнемо з чогось простого, але практичного. В'язані обв'язки для кавових і чайних чашок захищають ваші руки від гарячого посуду і надають вашому столу стильного вигляду. Ви можете використовувати різні кольори та візерунки для створення унікальних обв'язок під ваш інтер'єр. Пряжу можна використовувати найпростішу, наприклад акрил YarnArt Etamin. Пряжа YarnArt - це одна з моїх найулюбленіших ниточок. Стійкі кольори та готові вироби залишаються як нові довгий час. Але найчастіше я в'яжу такі чайні аксесуари із залишків ниток та не трачу на них жодної гривні.

  • Підставки під гаряче

Підставки під гаряче

Ще один корисний аксесуар для кухні - в'язані підставки під гаряче. Вони можуть бути виконані як з міцних ниток, так і з м'якої пряжі, залежно від ваших уподобань. Ці підставки допоможуть зберегти ваш стіл в ідеальному стані, запобігаючи появі слідів від гарячого посуду. Підставки на фото пов'язані з популярної пряжі Ярнарт Джинс.

  • Кухонні рушники

Кухонні рушники

Ніщо не надає кухні затишку, як красиві в'язані рушники. Обирайте кольори, що поєднуються з інтер'єром, і цікаві візерунки, щоб зробити вашу кухню більш привабливою. Для таких аксесуарів купуйте натуральну пряжу, наприклад, Alize Cotton Gold. Нитки Алізе також одна з найпопулярніших і якісних ниточок. Вони фабричні, виробництво Туреччина. 

  • Серветки та скатертини

Серветки та скатертини з пряжі

Якщо ви вмієте в'язати великі вироби, то чому б не спробувати свої сили у створенні в'язаних серветок або скатертин? Ці речі додадуть краси вашому столу і підкреслять ваш творчий смак. Для скатертини краще обрати тонку пряжу Alize Bella 100, а ось круглі серветки для сервірування столу можна в'язати з тонких ниток або з трикотажних мотузок, наприклад, YarnArt Maccheroni.

Отже, для в'язання дрібниць для дому та кухні вам знадобиться якісна пряжа. Також зверніть увагу на товщину пряжі: для товстих об'ємних виробів краще використовувати товсту пряжу, а для дрібних деталей - тонку.

На завершення хочу сказати, що в'язання - це не тільки спосіб створити красиві та функціональні речі для вашого будинку, а й чудовий спосіб розслабитися і проявити свою креативність. Не бійтеся експериментувати - адже саме в цьому полягає вся принадність рукоділля!

Автор статті експерт команди Candy-Yarn https://candy-yarn.com.ua/

0
репостів
0
репостів