Букет з королівських квітів - півоній з DonPion

Квітка, яка вражає своєю красою та розкішшю - без сумніву півонія. Так, півонії цінні не тільки через їх різновидність сортів, а й обмеженим періодом цвітіння. Попри це, квітка має чудову декоративність, яскравий аромат та безліч поціновувачів, адже її використовують як для букета нареченої, так і презенту жінкам будь-якого віку. В чому особливість квітучої рослини та де придбати якісні свіжі квіти, читайте далі.

Особливості півонії та її цінність

Зазвичай ціна однієї півонії на ринку може в декілька разів перевищувати троянду. Річ у тому, що ці квіти мають свою сезонність, адже цвітуть декілька тижнів з травня по червень і лише деякі - з липня по серпень. Доступ до неї обмежений, тож і вартість у пікові сезони вища. Також існують ексклюзивні, рідкісні сорти, яких немає у вільному доступі.

Окрім того, зрілість півоній потребує часу. З моменту посадки і до отримання міцних, пишних бутонів проходить 2-3 роки. Вони потребують ретельного догляду - правильної обрізки, поливу та обробки від хвороб та шкідників.

Цінна квітка і завдяки красі, адже має великі квіти, приємний аромат. Часто її використовують у весільних букетах, адже деякі сорти особливо ніжні та тендітні, символізують чистоту та тендітність нареченої. Популярна вона і на свята, адже її можна дарувати як поштучно, так і в букетах, замовляючи на сайті DonPion.

pion white 0x700Підвищена ціна на півонії також пояснюється складністю транспортування, адже їхні стебла ніжні і їх легко пошкодити. Аби забезпечити їх первинний вигляд, компаніям необхідно додати більше ресурсів та спеціальних умов, а це додаткові витрати.

Півонії від DonPion

Замовити свіжі півонії від одної штуки можна у бутіку квітів ДонПіон, а також замовити букет з різним оформленням, в тому числі дизайнерським. Чому варто обрати саме цей магазин? Тому що:

  • замовник отримує 100% свіжі, якісні рослини;
  • це найбільший інтернет магазин квітів у столиці, який працює з перевіреними постачальниками;
  • є власна кур'єрська служба доставки;
  • працюють флористи з багаторічним досвідом;
  • прийом замовлень відбувається вранці і замовлення доставляється протягом декількох годин по Києву;
  • доставка діє також по Київській області.

Тож, аби букет з півоній був висококласним, недостатньо отримати лише гарну квітку. Для цього потрібна ціла команда і швидка доставка, аби флористична композиція відображала усю красу та велич півоній. Їх унікальність, кропітке вирощування робить їх бажаними, цінними для багатьох людей.

0
репостів
0
репостів