Послуги сашетування від компанії Біолайт в Україні

Пакування товарів важливе не тільки для можливості зручно споживати продукти, а й надовго зберігати їх свіжість. Так, фасування в саше-пакети зручне як для приготування швидких страв, так і для зберігання різного роду порошків, рідин. Саше зручні тим, що вони призначені для одноразового використання, їх можна покласти навіть у невелику сумку та легко утилізовувати. Про переваги та особливості фасування Біолайт розкажемо далі у статті.

Зручність саше для різних видів продукції

По-перше, пакування у невеликі пакетики може використовуватись для різних типів продуктів та є універсальним пакуванням для їх зберігання та транспортування. Пакуючи сипучі, рідини та порошкові у саше, смак та свіжість товару зберігаються тривалий час, він надійно захищений від вологи, впливу світла, повітря.

По-друге, воно компактне, легко відкривається, тож його зручно брати у дорогу, на роботу чи навчання, а завдяки надзвичайній легкості, малому об'єму - перевезення коштує значно дешевше.

По-третє, більшість такої тари виготовляється з екологічних матеріалів - біорозкладного пластику чи паперу, залишаючи по собі мінімальний вплив на навколишнє середовище. Саме таке саше виготовляють та пропонують у компанії Біолайт для пакування в Україні.

Про особливості сашетування від виробника

Виробник Biolight спеціалізується на фасуванні, розливу у саше товарів як для українського ринку, так і європейського. Гарантує надійність, збереженість продукції завдяки попередньому знепиленню з точним розсипом, розливом по пляшках чи пакетах у різних форматах. Крім того, сашетувати можна:

  • порошкові продукти - какао, каву, сухе молоко, приправи, чай;
  • креми, соуси - з томатів, молока, олії, сметану, пасти тощо;
  • горішки, зернята, сухофрукти у порціях;
  • сухі продукти та заготовки - для приготування перших страв, мюслі, гранолу, цукерки, злаки, крупи;
  • харчові добавки, вітаміни, суперфуди;
  • косметичні засоби - креми, тоніки, шампуні, кондиціонери, гелі для душу, мило, зубні пасти, маски, декоративну косметику.

Тобто у саше можна пакувати будь-що, навіть з найменшою вагою. При цьому забезпечується повна герметичність та збереження товару, а ще це чудовий спосіб перевірити його на цілісність, адже повторно запакувати саше неможливо. Саше може бути м'яким, напівжорстким та жорстким відповідно до замовлення.

Процес фасування та пакування відбувається дуже швидко, замовлення виконують у короткі терміни навіть великими партіями, тож замовник зможе швидко реалізувати товари для кінцевого споживача.

0
репостів
0
репостів