Яку страву краще замовляти з доставкою?

Доставка страв сьогодні для багатьох це вже не просто буденність, а зручний спосіб насолодитися улюбленими стравами, не виходячи з дому. Залежно від обраної служби доставки, вибір страв вагомий — від звичної багатьом піци та бургерів до оригінальної WOK-лапші та курки в кисло-солодкому соусі. Для швидкого перекусу або посиденьок з друзями, для сімейного вечора або дня народження — орієнтуючись на представлене меню, обрати страву до смаку буде легко.

Вибір страв для доставки

Лідером будь-якої доставки є однозначно піца. Це легко пояснити. Мало хто може встояти перед хрумкою скоринкою, ніжною моцарелою та такими різними смаками. Приміром найсмачніша піца в Києві у піцерії "MonoПіца" в меню представлені як класичні рецепти, так і авторські до того ж піцерія пропонує безкоштовну доставку по всьому місту.

Розглянемо їх детальніше:

  • “Дьябола”. Наповнення цієї піци відоме багатьом: ковбаски пепероні в поєднанні з сирами Дор Блю, моцарелою та пармезаном. Той самий, пекельний ефект створює перець халапеньйо.
  • “Гавайська”. Ця піца по різному сприймається гурманами, але спробувати її хоча б один раз варто кожному. Не тільки через поєднання ананасів й копченої курки, а й задля ніжного, вершкового соусу.
  • “З прошуто та грушею”. Смак цієї піци точно запам’ятається надовго через оригінальне поєднання звичних інгредієнтів. Солонуватий смак прошуто чудово доповнює ніжна груша та сир Дор Блю, вершковий соус відтінюють горішки кеш’ю.

Піццу краще замовляти з доставкою й через її формат споживання — з першим шматочком відчується не лише витончений смак цієї страви, а й з’являється відчуття ситості та наповненості. Служби доставки в Києві пропонують різноманітне меню, тому підібрати щось вдасться кожному гурману — як прихильникам легких закусок, так і справжнім поціновувачам паназіатської кухні.

Азіатські страви для доставки

Всеукраїнську популярність вдалось завоювати не лише піці як окремій страві для доставки, але й кухні азіатських країн. Мова йде не лише про суші, хоча вони також ідеально підходять для доставки, а й про більш складні страви. Наприклад:

  • WOK. Головна фішка цієї страви полягає в лапші — вона може бути скляною, пшеничною або рисовою. Підібрати на свій смак вдасться й наповнення WOK. Тут вибір вагомий: м’ясна начинка, гриби, морква, болгарський перець й все це у поєднанні з насиченим соусом.
  • Гаряча сковорідка. Її наповнення може бути різним: від курки та свинини до телятини або м’ясного міксу, від грибів шиїтаке та болгарського перцю до ананасів з горіхами. Незмінним залишається лише кисло-солодкий соус, який чудово поєднується з будь-якою начинкою.
  • Спрінг-роли. Ідеальний варіант, якщо хочеться спробувати щось новеньке та оригінальне. Через зручну форму подачу, їсти спрінг-роли можна навіть руками, а поєднання рисового паперу з соковитою начинкою нікого не залишитись байдужим.

Яка б не була обрана страва, замовляти її варто лише в перевірених службах доставки — тільки в цьому випадку вдасться отримати справжнє задоволення з кожним шматочком.

0
репостів
0
репостів