Тактичні штани від Momentum: 5 цікавих фактів 

Для чого б ви не обирали тактичні штани, вони мають відповідати тим характеристикам, які вказуються для конкретної моделі. Щоб не помилитися, варто уважно обирати місце купівлі, і дізнаватися більше про виробника ваших нових тактичних штанів.

Щоб ваші нові тактичні штани служили довго й радували вас тією якістю, на яку ви розраховували при покупці, варто обрати виріб надійного бренду, й купити їх у респектабельному місці. Саме такими виробником і місцем є військторг «Momentum», про вироби якого ми вам сьогодні розповімо трішки більше.

 pasted image 0 31

Факт 1. Тактичні штани «Momentum» дуже багатофункціональні

Окрім того, що цей предмет гардеробу дуже зручний, варто відмітити, скільки можливостей з’являється з його купівлею:

  • · Досліджувати зарості й гори, не боячись розірвати чи якимсь іще чином пошкодити штани: настільки вони є зносостійкими.
  • · Активно рухатися, не протираючи навіть ті місця на штанах, які з часом протираються у всіх і завжди: для того, щоб цього не сталося, виробник справжніх тактичних штанів «Momentum» укріплює такі зони подвійними, а іноді навіть потрійними вставками спеціальної тканини.
  • · Розмістити всі предмети під рукою, а руки залишити вільними. В кишені куртки всього не покласти, а от у кишені штанів – легко. До того ж, всі вони застібаються та закриваються, а отже, це чудовий варіант для зберігання цінних речей під час подорожі. Фурнітура від виробника «Моментум» також завжди на висоті.

Факт 2. Тактичні штани кращі за звичайні, й навіть за брендові

Можна придбати скільки завгодно спортивних штанів у стилі мілітарі, та вони не стануть справжнім елементом тактичного одягу, адже:

  • · тактичні штани розраховані на екстремальні умови носіння;
  • · потрійні шви не розійдуться, навіть якщо ви будете дуже старатися;
  • · пошиті за особливими технологічними лекалами, тактичні штани ідеально сядуть саме по вашій фігурі;
  • · їх захисне забарвлення завжди виглядає привабливіше, ніж будь-яке інше.

Саме тому варто обрати оригінальні й справжні тактические штаны от Momentum.

Факт 3. Зимові й літні штани «Momentum» відрізняються за одним шаром

Літні тактичні штани виробляються з нейлону та поліестеру зі спеціальним волого- та вітрозахисним просоченням. Зимові моделі мають додатковий шар мікрофлісу, приємного на дотик. До того ж, цей ніжний матеріал ефективно виводить вологу, залишаючи прошарок тепла між тілом та одягом. Він легкий, і попередить будь-яку застуду навіть у найвологіший та найморозніший день.

 pasted image 0 32

Факт 4. Нейлон і поліестер – лише основа

Особливе переплетення ниток, а також додаткові матеріали, з яких майстри «Моментум» створюють тактичні штани, є по-справжньому продуманими:

  • · бавовна пропускає повітря, не викликає алергії, активно використовується для пошиття літніх моделей;
  • · ріп-стоп має у складі армовану нитку для захисту одягу від розривів, порізів, і навіть пропалин;
  • · канвас із бавовни, льону і спандексу робить тактичні штани міцнішими, вони не зминаються й не сідають після прання;
  • · мембрана – багатошарова тканина, що пропускає повітря, але не попускає воду, зносостійка й чудово «тримає» тепло.

Факт 5. Забарвлення має значення

Якщо будь-який інший одяг можна обирати за улюбленим кольором чи заходом, на який ви збираєтеся в ньому піти, з вибором тактичних штанів «Momentum» усе дещо складніше.

Так, навіть прості громадяни сьогодні можуть вільно ходити в «пікселі», та існують і інші привабливі кольори тактичних штанів:

  • · «болотний», «піщаний» та інші види камуфляжу;
  • · однотонні вироби спокійних темних тонів;
  • · тактичні штани природних однотонних відтінків: коричневих і зеленуватих.

Якщо ви не виконуєте тактичних завдань, і від маскування не залежить ваша безпека (наприклад, як під час полювання), ви можете обирати таке забарвлення тактичних штанів, яке вам ближче. Добре, що в каталогу військторгу «Моментум» так багато моделей та варіантів, чи не так?

0
репостів
0
репостів