5 смаколиків з 90-х, що викликають приємну ностальгію

90-ті роки минулого сторіччя залишилися у пам’яті, як період тотального дефіциту та шалених ринкових цін. У сучасного споживача жуйки, солодощі та інші смаколики не викликають вже такого сильного захоплення, як у ті роки, але все ж таки з’являється приємна ностальгія, коли мова заходить про жуйки «Love is» або напої «Invite».

3

Інтернет-магазин Retromagaz пропонує вам зазирнути у минуле та придбати улюблені солодощі: жуйки, жувальні цукерки, мармелад, шоколад. В асортименті напоїв від Retromagaz ви знайдете:

  • Coca-Cola;
  • Chupa Chups;
  • Monster Energy;
  • Burn;
  • Sprite;
  • Dr. Pepper.

Звичайно, в асортименті Retromagaz можна знайти як класичні, так і сучасні смаколики. Забрати замовлення можна з магазинів у Львові, Одесі та Києві або замовити доставку поштовою компанією.

Жуйки «Love is»

На фантиках цих жуйок була намальована закохана пара, а написи розповідали про справжнє кохання. Саме тому багатьом дівчатам подобалось збирати колекції таких фантиків. Ну а улюбленим смаком був саме полунично-банановий.

Жуйки «Turbo»

Всі діти 90-х років пам’ятають жуйку з приємним персиковим смаком. До речі, потім можна було поласувати смаколиком з іншими фруктовими смаками від турецького виробника Kent Gida. Всередині містився вкладиш з популярними мотоциклами та автомобілями, тож «Turbo» були дуже затребуваними саме у хлопців. У 1995 році виробництво розширили та можна було придбати різні варіанти - Turbo Classic, Turbo Super і Turbo Sport.

Жуйка Hubba Bubba

Виробник – компанія Wrigley's, ця жуйка відрізнялась незвичайною формою та оригінальним смаком. А ще завдяки цьому смаколику можна було надувати величезні бульбашки, що одразу викликало захоплення у дітлахів. В асортименті Hubba Bubba можна було знайти понад 15 видів, цю продукцію і досі полюбляють у всьому світі.

Порошкові напої Yupi, Invite та Zuko

Слоган з реклами «Просто додай води» пам’ятає кожна дитина 90-х. Цей порошок розводився у певному обсязі води – в результаті можна було отримати «натуральний» напій з різноманітними фруктовими смаками. Смак Zuko був більш соковитим та дійсно нагадував фруктовий сік.

М’ятні цукерки Tic-Tac

Завдяки рекламі ми пам'ятаємо, що в смачних драже «усього 2 калорії», хоча в ті часи ніхто особливо не замислювався над їх підрахунком.

Смаколики з 90-х – це завжди приємна ностальгія, придбати легендарні жуйки «Love is» та інші солодощі та напої можна в інтернет-магазині Retromagaz.

0
репостів
0
репостів