Де знаходиться точка G у жінок та чи варто її шукати

pasted image 0 13У 1950 році сенсаційна заява Ернста Грефенберга, гінеколога, який начебто знайшов “чарівну кнопку” на жіночому тілі, перевернула з ніг на голову теорією сексології. Мільйони жінок почали шукати цю саму точку на своєму тілі, а критики та сексологи наполягали на абсурдності цієї теорії. 

Відтоді суперечки щодо існування точки G, а саме так її назвав “винахідник”, не припиняються не на день. Єдиної думки немає ні серед лікарів, ні серед жінок. 

Чи існує вона насправді та де знаходиться точка g у жінок? Заручившись підтримкою експертів компанії “Дюрекс”, радо відповімо на це запитання.

Трохи анатомії жіночого тіла

За гіпотезою, точка G знаходиться на передній стінці піхви, за 4-6 см від входу. Відстань залежить від зросту та статури жінки. Це невеликий клаптик еректильної тканини, який пронизаний кровоносними судинами, через що мега чутливий.

Натискання на цю ділянку має викликати сильне збудження та приємні відчуття. Але деякі жінки цю точку так і не знайшли, бо не відчувають нічого від стимуляції ділянки тіла у цьому місці. Можливо, вони просто погано шукали?

Ідеальні позиції для стимуляції точки G

Експерти рекомендують спробувати різні позиції, у яких чоловічий пеніс торкається передньої стінки піхви, а саме:

  • стиль собачки – у цій позиції оптимальний кут проникнення для стимуляції ділянки, де “ховається” G-Spot; 
  • вершниця – коли жінка самостійно керує кутом та глибиною проникнення, “намацати” точку Джі простіше;
  • гусарська – партнерці не завадить трохи акробатичних здібностей, адже її ніжки мають опинитися на чоловічих плечах.

Обовʼязково використовуйте презирвативи Дюрекс, аби ваші експерименти були безпечними та без небажаних наслідків. Саме барʼєрний контрацептив гарантує найвищий ступінь захисту (98%) від ІПСШ та вагітності. А завдяки ультратонкому латексу, кондом майже не відчувається на тілі.

Як допомогти собі у пошуках

Частенько експерименти з позиціями не мають бажаного результату, а лише приводять до розчарування. Але складати руки зарано! Заручіться допомогою маленьких помічників – є дорослі іграшки для стимуляції точки Джі. Вібратори “кролики” мають спеціальну вигнуту форму для потрібного натискання.

Що радять сексологи 

Під час пошуку славнозвісної точки G багато пар наступають на ті самі граблі – зосереджуються на пошуках, а не на відчуттях. Через що інтим перетворюється на механічний акт, який не приносить бажаного задоволення обом.

Забувати про емоції та відчуття не можна! Так само як і не можна нехтувати іншими ерогенними зонами, які, впевнені, вами вже досліджені. Кожна людина унікальна у своїх відчуттях та інтимних вподобаннях. 

Тож, віддайтеся почуттям, емоціям та не скупіться на пестощі. Насолоджуйтесь близькістю у будь-якому випадку, знайшли ви точку Джі чи ні. 

0
репостів
0
репостів