Лазерна епіляція і вагітність: «за» та «проти»

Кожна жінка знає, що під час вагітності за власним здоров’ям варто слідкувати якомога краще. Навіть за відсутності протипоказань лікарів щодо звичайного способу життя, є речі, про які варто дізнатись більш детально, проконсультуватись з лікарем. Будь-яка косметична процедура повинна аналізуватись, і лазерна епіляція за посиланням https://mediostar.ua/poslugi/lazerna-epilyaciya.html - не виняток.

Чи є заборони щодо процедури

Вагітність, період вигодовування вважаються відносними протипоказаннями, суворої заборони немає. На сьогодні не зафіксовано випадків, коли епіляція лазером у Mediostar стала би причиною негативних наслідків для майбутньої мами або плоду.

Та варто перед початком серії сеансів пам’ятати, що в цей час (навіть у період планування вагітності) організм переживає зміну гормонального фону, процедура може виявитись не достатньо ефективною. Наші фахівці дотримуються затверджених протоколів проведення, тому завжди інформують відносно прогнозу успішності результату.

Протипоказаннями, які назвуть спеціалісти, можуть бути:

  • Зміни гормонального фону, які стануть причиною неефективності епіляції;
  • Рівень чутливості шкіри. Відомо, що під час вагітності шкіра стає більш сприйнятливою, тому при проведенні маніпуляцій може стати дискомфортно;
  • Загальний фізичний стан. Іноді вагітність супроводжується певними ускладненнями, які будуть впливати на згоду або відмову. До них відносяться захворювання щитовидної залози, варикоз, інфекції, діабет, новоутворення, герпес, алергія;
  • Гіперактивність фолікулів волосин. Трансформації у гормональному фоні можуть спричинити посилений ріст волосся, воно іноді стає більш жорстким, тому процедура просто не покаже бажаного результату;
  • Негативні емоції. Біль. Будь-який стрес – те, чого вагітним треба уникати. Нервування, дискомфорт в момент маніпуляцій та підготовки до них, низький больовий поріг, висока чутливість, страх є тими відчуттями, які стануть на перешкоді епіляції. 

Ефективність

Лазерна епіляція може бути не рекомендованою для майбутньої мами, хоча є повністю безпечною як для неї, так і для дитини. Справа в тому, що зміни у гормональному фоні у поєднанні з підвищеною чутливістю шкіри можуть стати причиною недоцільності такого способу видалення зайвого волосся. 

Видалення волосся у період планування

Процедура абсолютно безпечна для жінок, чоловіків, ніяк не вплине на репродуктивну систему, та краще завчасно пройти курс, аби на етапі приймання гормональних препаратів, перших місяцях мати ідеально гладеньку шкіру, забути про незручності гоління, інші неприємні моменти. 

Оберіть кваліфікованого спеціаліста та насолодитись результатом. Він дасть рекомендації саме для вашого типу шкіри та волосся.

0
репостів
0
репостів