Переваги використання прайс-чекера для бізнесу

large 12637948785f835dcb76371 original 468x467Price checker (прайс-чекер) - спеціалізована програма, сервіс, який дозволяє отримати повну інформацію про продукцію (ціни, наявність, опис) як у магазині, так і у різних інтернет майданчиках. Так, прайс чекер zebra зручно використовувати у системі магазину, синхронізувати дані в якості зчитування товарів та інформаційного стенду. Як ще його використовують та в чому переваги обладнання, читайте далі.

Як і для чого придумали прайс-чекер?

Ідея прайс-чекера як інструменту для порівняння цін на товари виникла на початку 2000-х років, коли почали поширюватись перші мобільні пристрої з можливістю з'єднання з Інтернетом.

Одні з перших компаній, які використовували спеціалізоване обладнання надавали можливість користувачам порівнювати ціни на товари в різних магазинах, а також знаходити інформацію про товари та відгуки від покупців.

Перші пристрої могли сканувати штрихкоди товарів та відображати інформацію про ціни на дисплеї. З того часу технології прайс-чекерів розвиваються і вдосконалюються, і зараз вони доступні не тільки для мобільних пристроїв, але і для персональних комп'ютерів та широко використовуються в магазинах різного типу https://terminal-soft.com.ua. Окрім того, новітнє обладнання може автоматично збирати інформацію про ціни з веб-сторінок магазинів або від інших джерел і показувати користувачам найнижчі ціни на конкретний товар, рейтинг магазину, наявність товару та інші параметри, що допомагають приймати обґрунтовані рішення про покупку.

Тож, прайс-чекери допомагають знайти найкращі ціни на товари і зекономити кошти, тому їх використовують як інтернет-покупці, так і бізнеси, які прагнуть збільшити свою конкурентоспроможність.

Як використовують прайс-чекери у стаціонарному магазині?

У стаціонарному магазині прайс-чекер може використовуватись наступним чином:

  1. При скануванні штрихкоду товару: працівник магазину може сканувати товар за допомогою прайс-чекера, який автоматично виводить інформацію про ціну товару у цьому магазині та інших магазинах, які продають той самий товар. Також менеджер може перевірити ціни конкурентів та вирішити, чи потрібно знижувати ціну на товар.
  2. Покупець може використовувати прайс-чекер для порівняння цін на товар в цьому магазині чи інших. Для цього клієнт може сканувати штрихкод товару або ввести назву товару пристрій, який відобразить список магазинів, де продається даний товар та їх ціни.
  3. При перевірці наявності товару в цьому магазині. Клієнт може ввести назву товару або сканувати його штрихкод, і прайс-чекер відобразить, де можна купити даний товар, чи є він в наявності.
  4. Працівникам магазину прайс-чекер може допомогти змінювати ціни на товари та підтримувати конкурентну цінову політику, а також завантажувати актуальний опис та кількість.

Таким чином, прайс-чекер є незамінним помічником як для гуртових, так і для роздрібних магазинів, допомагаючи оптимізувати продажі. Завдяки встановленню такого обладнання клієнтам не знадобляться послуги консультанта, допомагаючи бізнесу зекономити кошти на персоналі.

0
репостів
0
репостів