Як смазка Durex допоможе різнобавити ваш інтим 

За роки подружнього життя близькість може перетворитися на рутину та більше не приносити задоволення як колись. Такий період може трапитися у стосунках будь-якої пари, навіть дуже пристрасної. Але маємо для вас “чарівну пігулку”, точніше - змазку. Так, звичайна смазка для інтиму допоможе різнобавити ваш секс та пережити нові бентежні емоції у ліжку. 

Untitled 3 середнє

Невже інтимний гель такий всемогутній? Експерти компанії Durex.ua підтвердили, що їхня колекція інтимних гелів дійсно розроблена для отримання додаткового задоволення та стимуляції під час сексу. Перевіримо?

Нові відчуття у маленькому флаконі

Помилково вважати, що змазка потрібна лише коли жінка відчуває сухість в інтимній зоні. Насправді її потрібно використовувати кожен раз під час статевого акту. Додаткове якісне зволоження покращує ковзання, що робить рухи партнера приємнішими та комфортними. Перевагу від використання змазок відмічають як жінки, так і чоловіки, чиї партнерки почали постійно користуватися лубрикантом. 

Так, гель durex play feel на силіконовій основі дарує природні відчуття обом партнерам, сприяє пролонгації статевого акту. А також ідеально підходить для інтимних експериментів, бо ефект змащення від гелю на силіконовій основі зберігається довше за дію звичайних водних лубрикантів.

Жінкам не варто перейматися за стан мікрофлори. Гелі та лубриканти від Durex мають натуральний склад та оптимальний показник pH. Тож абсолютно безпечні навіть для щоденного використання. 

Незвичайна прелюдія, а після - десерт

Намазування себе та партнера інтимним гелем може перетворитися на чудову прелюдію. Якщо бажаєте комбінувати розігріваючі пестощі з релакс-масажем, виберіть спеціальний гель Durex Play Massage 2in1 з алое вера. 

Він ідеально підходить для масажу всього тіла без виключень, сумісний з презервативами, працює як приємна масажна олія та зволожувальна змазка. Така продукция дюрекс підходить для всіх видів сексу. 

Деякі інтимні гелі мають зігрівальний ефект та підсилюють збудження партнерки. А інші, навпаки, призначені для чоловічої партії - створюють ефект холоду з ментоловим поколюванням, що дозволяє трохи довше побавитися. 

Пестощі зі смаком стиглої полуниці

Полуничка завжди прийдеться до сексу. А що, коли у холодильнику не знайшлося кілька стиглих ягід? Виручає ароматизована смазка Durex смаком полуниці Play Saucy Strawberry. 

Такі гелі цілком безпечні та не викликають алергії. Ба більше, такий гель допомагає партнерам розслабитися та отримувати задоволення від близькості, якщо вони раптом соромляться природних ароматів. Полуничний інтимний гель робить гру звабливою та комфортною, надає вашому інтиму ягідний аромат та смак 365 днів на рік.

Отже, інтимний гель, у певному сенсі, дійсно панацея від сумного інтиму, в який хочеться додати гостроти. Але нічого не заважає експериментувати з різними інтимними гелями й парам, які тільки-но пізнають одне одного та бажають отримувати від близькості максимум задоволення.

0
репостів
0
репостів