Види спецтехніки

Бажаєте дізнатися, яка буває будівельна техніка? До неї відносяться всі види технічних засобів та обладнання, що використовуються при будівництві будівель, інженерних споруд, прокладанні комунікацій, благоустрої території.

article 2 9457e916

Вирішити безліч завдань допоможе оренда спецтехніки. Ця послуга коштує набагато дешевше, ніж придбання нового обладнання.

Базова інформація

Пристрої для встановлення паль та виготовлення залізобетонних конструкцій

Техніка для паль – це обладнання для буріння отворів у землі, а також механізми для забивання паль. Найчастіше застосування різного виду верстатів використовують для термічного та ударного буріння. Техніка виготовлення залізобетонних конструкцій застосовується будівельниками для зведення висотних будинків.

Сучасне будівництво не обходиться без механізмів виготовлення арматури, стаціонарних і автомобільних бетономішалок, насосів для подачі розчинів, бетоновозів. Тепер ви знаєте, що відноситься до будівельної техніки для виготовлення бетону та залізобетону.

До техніки для оздоблювальних робіт відносять електроінструменти, обладнання для обробки підлог та стін, компресори для фарбування. Ручні машини застосовують для виконання монтажу, оздоблення. Вони діляться на: електричні, пневматичні, гідравлічні, моторизовані машини, пороховий інструмент.

Транспорт

Це машини для доставки матеріалів, ґрунту, вивезення сміття з ділянки. Перевезення будівельної техніки також виконується з допомогою. Для таких робіт виділяють такі типи будівельної техніки:

  •       вантажні автомобілі із причепами;
  •       самоскиди;
  •       тягачі із напівпричепами (шаланди), що перевозять до 20 т вантажів;
  •       довгоміри - вантажівки з подовженим кузовом.

Вантажно-розвантажувальні машини виконують транспортування вантажів дільницею. Вони потрібні на складах, великих будівлях.

Деякі види будівельної техніки купуються підрядниками, але здебільшого вантажні машини орендують. Наприклад, поширеними послугами є оренда шаланди та оренда довгоміру.

Послуга оренди транспорту та спеціальної техніки допоможе вам суттєво заощадити. Вартість нових машин дуже висока. Якщо вам потрібно вирішити завдання обмеженого обсягу, оренда може стати найвигіднішим варіантом.

Існує безліч компаній, де ви зможете орендувати спецтехніку. Її номенклатура дуже велика. Ви зможете легко підібрати найбільш відповідну спецтехніку.

0
репостів
0
репостів