Основні відмінності змінних касет Gillette

Погодьтесь, адже підібрати правильну касету для станка Жилетт буває доволі складно. Мабуть, кожен другий чоловік та жінка хоча б раз у житті купувала не ту насадку і засмучувалась з цього приводу. Добре, що ви читаєте цю статтю від HimOpt. Ми не тільки розкажемо, як правильно вибрати лезо для бритви Gillette саме вашої моделі, а й також навчимо вас відрізняти оригінальні картриджі Жилетт від підробки.

 фьюжн2.2

Чим відрізняються бритви Gillette

Обираючи касети Жилетт, слід бути дуже уважним щодо назви саме вашої серії станка. Річ у тім, що люди часто забувають правильну назву моделі, власником якої вони є, і купують лезо, яке їм не підійде. Наприклад, маючи Gillette Fusion Proshield, купують Gillette Fusion ProShield Chill. Або замість Gillette Fusion 5 ProGlide – здавалось би цей самий картридж, але с приставкою Power. 

У чому б здавалось проблема, адже вони так схожі? На жаль виробник Жилетт спеціально робить таким чином, щоб на кожний станок підходила тільки відповідна серія лез. Так, це суворий світ капіталізму і нічого тут не поробиш.

Найпопулярніші касети Gillette

Станки від Жилетт відомі не лише завдяки якості гоління, яку вони забезпечують, але і завдяки їх високій довговічності. Ви можете купити лише одну бритву на багато-багато років і лише раз на кілька місяців змінювати на ній картриджі. Саме змінні касети є головним складником гарного станка, тому про найпопулярніші з них ми й поговоримо.

  • Gillette Mach 3 та Mach 3 Sensitive.

Одні з перших популярних виробів від спорідненої компанії Procter & Gamble. Вони досі популярні, тому що мають дуже компактну касету на три леза. Це дозволяє комфортно діставатись навіть складник ділянок обличчя, гарантуючи чисте гоління без пропусків. Mach 3 Sensitive натомість має спеціальну пом’якшувальну смужку з екстрактом алое, що дуже добра новина для поверхні чутливої шкіри.

  • Gillette Fusion та Fusion Power.

Gillette Fusion має п’ять послідовно розташованих бритвених лез, що забезпечує чисте гоління за один прохід. Fusion Power своєю чергою має також спеціальне кріплення до відповідного станку з вібромотором. Таким чином виробник гарантує ще більш чисте гоління, шляхом підіймання та зрізання волосин під самий корінь. Спеціальний індикатор на смужці змінить колір на більш блідий, коли бритву буде час міняти.

  • Gillette Fusion Proshield та Fusion ProShield Chill.

Жилетт гарантують нам більш міцне та надійне кріплення касет, а також дуже гострі загартовані леза, які відтепер служать ще довше. Під лезами знаходиться спеціальний тример, за допомогою якого набагато зручніше зрізати волосини під носом, а також рівняти бакенбарди. Дана бритва отримала розвиток в серії Chill. Ці касети мають смужки з охолоджувальним складом, що робить будь-яке гоління ще більш комфортним та приємним.

Це далеко не всі серії змінних лез від Жилетт. Ознайомитись з усім асортиментом ви можете на сайті himopt.com.ua. Там ви знайдете безліч оригінальних касет до гоління для жінок та чоловіків.

Як відрізнити оригінальні картриджі Gillette від підробки 

Дуже важливо купити саме оригінальні леза від Жилетт. Так, підробки коштують вдвічі дешевше, але по якості гоління навіть поруч не стоять зі справжніми та вистачає їх ледве на три-чотири гоління. 

Основні ознаки, на які слід звертати увагу при виборі справжнього бритвеного леза Gillette, такі:

1. Технологічні виїмки на лезах.

Ззаду лез знаходяться характерні зарубини. Їх може бути різна кількість, але хоч одна бути повинна. Хоча сьогодні багато китайських копій також почали реплікувати цю особливість.

2. Зверніть увагу на змащувальну смужку.

Однією з головних індикаторів підробки є відсутність білого шару на синій (іноді інших кольорів) змащуючій смужці над лезами. Це шар спеціальних ефірних олій та рослинних екстрактів, які поступово виділяються на поверхню шкіри під час кожного наступного сеансу гоління. У підробках він відсутній.

3. Перевірте кріплення касети.

Вусик кріплення на оригінальних виробах дуже акуратний. На підробках же він буде дуже грубо та стирчати.

Також зверніть увагу на загальний вигляд виробу. Леза в нього можуть бути розташовані криво, непослідовно, і в цілому якість матеріалів залишає бажати кращого.

Купуйте касети для бритви лише у перевірених магазинах, яким є HimOpt. Та бажаємо вам, як то кажуть, чистого гоління без подразнень! 

0
репостів
0
репостів