Як отримати більше пари від електронної цигарки

Електронні цигарки - це чудова альтернатива традиційним способам паління. Вейпи мають безліч переваг, що надають своїм власникам високий рівень автономності. Головна перевага вейпу перед звичайними цигарками – це густі клуби ароматного диму. Але не завжди вейпери одержують бажаний результат.

silnoe obrazovanie para 1

При першому використанні електронної цигарки у вас може скластися враження, що цей продукт дуже простий у використанні та його якість чудова, але при подальшому використанні ви помітите, що в ньому є деякі недоліки. Так, якщо ваш vape не працює належним чином знову і знову, це може бути пов'язано з деякими проблемами. Якщо ваша цигарка перестає працювати через кілька місяців або років використання, це ознака низької якості.

Чому мало пари у вейпі

Кількість пари, що виробляється вейпом, може зменшуватися з різних причин, включаючи:

  • Термін служби батареї.
  • Засмічення атомайзера. Зазвичай атомайзер засмічується через нагар, що утворюється на спіралі.
  • Зношування пристрою.
  • Нестача рідини.
  • Низький рівень заряду в акумуляторі.
  • Псування бака. Баки або картриджі є витратними матеріалами, які іноді потрібно змінювати. Найпоширеніша проблема це коли картридж починає текти.
  • Знос випарника. Випарники також є витратними матеріалами, їх потрібно міняти іноді. Випарники, що обслуговуються, рідше виходять з ладу, але в них необхідно змінювати компоненти, найчастіше гніт. Випарники, що не обслуговуються, змінюються частіше.

Коли ви заправляєте пристрій правильною рідиною, вам буде набагато легше отримати оптимальний досвід вейпінгу в майбутньому.

Що впливає на пароутворення

Кількість пари в вейпі це основний параметр, на який звертають увагу користувачі цих пристроїв. На кількість пари в електронній цигарці впливають такі фактори:

  • Електричні показники такі як опір та потужність. Чим вище потужність пристрою, тим більше випаровується рідина і виходить більше пари.
  • Випарник. Спіраль випарника повинна виготовлятися з надійного матеріалу, в ідеалі намотування має бути товстим і мати низький рівень опору. Чим нижчий рівень опору, тим більше пари виробляє електронна цигарка. Але чим вищий опір, тим краще відчувається смак.
  • Наявність та розміщення обдування в електронній цигарці також впливає на утворення пари. Найбільше пари виходить при розміщенні обдування знизу, знизу та збоку у поєднанні з верхнім. Розмір отворів для обдування впливає на густину пари.

Як отримати більше пари від вейпу

Якщо всі налаштування вашого вейпу на максимумі, але пари все ще недостатньо, можна її збільшити за допомогою наступних рекомендацій:

  • Спробуйте встановити більше спіралі.
  • Додайте до своєї рідини більше гліцерину.
  • Якщо ви самі не робите рідини та не зможете додати гліцерин у правильній пропорції, спробуйте купити готову рідину, яка дасть більше пари.

Яка рідина підходить для густих хмар

В'язкі рідини з вмістом гліцерину понад 60-70% підходять не для всіх атомайзерів. Оптимальними властивостями рідини є: 40-50% гліцерину – картриджі pod-систем та кліромайзери електронних цигарок типу eGo; 60-70% гліцерину - великі атомайзери, що використовуються в потужних (від 40 ватів) стартових наборах та просунутих модах; 80-90% гліцерину - найв'язкіші рідини, призначені в основному для дріп-атомайзерів і баків великого розміру (26 мм).

Одним з найважливіших факторів при виборі та налаштуванні вейпу є вміст гліцерину. Цей аспект уже неодноразово обговорювався. Те, що збільшення вмісту гліцерину призводить до збільшення пароутворення вже очевидно.

0
репостів
0
репостів