Як і де швидко отримати гроші на лікування

1595528548 25a2ca4ee040f0cd0a0dУ житті бувають непередбачувані моменти, коли дуже терміново необхідні кошти, особливо це стосується екстреного лікування у медичному закладі. Оскільки більшість ліків та послуг потрібно оплачувати у режимі "тут і зараз", часу на оформлення кредитів у банку зовсім не залишається. Проте безвідмовні кредити онлайн можуть суттєво допомогти у цій ситуації. Як їх отримати і що потрібно знати, читайте далі.

Відмінність позики у банку та МФО

Особливістю мікрофінансових організацій є значно спрощена процедура отримання заявок та, відповідно, отримання схвального рішення про отримання кредиту. Як правило, отримати гроші можна онлайн, але це буде сума не більше 20 тисяч гривень. Банки ж можуть видавати значно більші суми, проте отримати позику значно важче - потрібно зібрати пакет документів (довідку про доходи, наявність майна, офіційне працевлаштування), а якщо у клієнта раніше були проблеми з виплатами, то скоріше за все йому відмовлять через зіпсовану кредитну історію.

У екстренній ситуації немає часу на бюрократичні тяганини та підготовку документів, адже на кону може бути життя людини. Тож, онлайн кредитування стане рятівним кругом. До того ж, щоб оформити кредит не потрібно відвідувати фінустанову, адже гроші перераховують на будь-яку банківську карту. Це особливість і перевага МФО.

Що потрібно, щоб отримати швидкий кредит?

Завдяки тому, що кредитування відбувається в онлайн режимі, отримати гроші можна значно швидше, навіть уночі. Для цього необхідно скористатись сервісом Krediti24 та вибрати у переліку найбільш вигідну пропозицію.

Завдяки рейтингу МФО, є можливість більш детально вивчити пропозиції, доступні суми для позики, термін кредиту, а також відсотки. Далі для оформлення заявки необхідно:

  • обрати суму та термін повернення кредиту;
  • заповнити онлайн заявку;
  • підтвердити карту банку;
  • після отримання позитивної відповіді підписати договір.

Одразу після цього клієнту буде зараховано певну суму, якою він одразу зможе розпоряджатися. Ніяких довідок про доходи, тривалого очікування на схвалення, усе працює так, аби люди змогли швидко та без зайвих питань отримати позику. Уся процедура може зайняти від 15 хвилин до декількох годин.

Варто також враховувати, що така позика вимагає відповідальності та фінансової спроможності клієнта, адже відсотки по кредиту потрібно вчасно сплачувати та вчасно його погасити. В разі, якщо будуть прострочені платіжки, або кредит не буде погашено, отримати наступну грошову допомогу буде неможливо.

Крім того, скористатись послугами МФО можуть лише повнолітні громадяни України, які проживають, зареєстровані на її території, мають документи, які засвідчують особу та вже наявну банківську карту.

Таким чином, якщо потрібні кошти на лікування, то отримати швидкий кредит цілком реально та просто. Мінімальні вимоги до клієнта дають можливість більшості населення скористатись екстреними позиками, які можна оформити навіть уночі, якщо часу на пошуки грошей зовсім немає. Якщо позичальник вчасно робить оплату по відсотках, закриває кредит, то він може розраховувати на подальшу співпрацю та кошти у будь-який момент.

0
репостів
0
репостів