Випробування війною - як легальний гемблінг продовжує працювати в складних умовах

online gambling

Початок 2022 року став справжнім випробуванням для всіх секторів української економіки. Не стала виключенням і легальна сфера азартних ігор, якій разом з усією країною приходиться проживати війну. Експерти та аналітики відзначають, що індустрія доволі успішно проходить це надскладне випробування. 

Легальні оператори не тільки роблять все можливе, щоб врятувати свій бізнес та зберегти робочі місця, вони зайняли проактивну позицію в допомозі державі та економіці, надають допомогу армії та цивільному населенню. А судячи з подальшого використання українцями бонусів в Slots City від  https://ipnews.in.ua/casino-bonus/slots-city, бізнес одночасно продовжує свою безпосередню діяльність.

Допомога державі

В цьому напрямку активно працює національний регулятор ринку азартних ігор - КРАІЛ. Як і будь-який інший державний орган, комісія робить все для захисту інтересів держави, активно підтримує політику економічної ізоляції ворога, направляє офіційні заклики до міжнародних партнерів підтримати Україну в її боротьбі. 

Разом з тим, КРАІЛ продовжує виконувати свої безпосередні функції, тобто розглядати заявки на видачу ліцензій операторам та сертифікацію обладнання на зразок популярного ігрового автомата Fruit Cocktail https://ipnews.in.ua/games/fruit-cocktail. Питання регулювання та контролю також продовжують вирішуватись.

Допомога економіці

Чітку активну проукраїнську позицію демонструють також легальні оператори азартних ігор. Аналітики відмічають, що війна суттєво зменшила кількість маніпуляцій та критики легального гемблінгу. Наразі бізнес справами доводить, що є повноцінним учасником української економічної системи і здатен ефективно працювати на захист інтересів своєї держави.

Саме оператори з ліцензіями витрачають мільйони гривень на підтримку економіки, знаходять способи збору грошей для держави на міжнародному рівні. На думку аналітиків, саме зараз чітко видно різницю між легальним та підпільним ринком, а також необхідність реформи легалізації гемблінгу. Нелегальний гральний бізнес продовжує тільки запрошувати гравців в свої заклади, абсолютно не висловлюючи своїх позицій публічно. 

На думку представників грального бізнесу, теперішня ситуація показала, як абсолютно неполітична сфера здатна працювати на інтереси держави. Можливо в майбутньому аналіз воєнного часу допоможе завершити етап суцільної критики та маніпуляцій легального гемблінгу. 

0
репостів
0
репостів