Цифрова ідентифікація у вигляді карт в iPhone

apple watch series 7 obzor harakteristik 1 1.1440x560.center.center.jpg

Apple не дивлячись на вже укладені угоди з деякими американськими штатами щодо реалізації проєкту запровадження цифрової ідентифікації у вигляді карт в iPhone, перенесла його запровадження на невизначений строк.

Одним з перших цю новину в Україні опублікував сайт новин Волині Конкурент, з посиланням на TechCrunch. Більше інформації на сайті https://icases.ua/all-posts.

Що ж до офіційного веб-сайту iOS 15, то Apple повідомляє, що цифрова ідентифікація почне працювати не раніше 2022 року, хоча компанія мала в планах запустити інновацію в кінці 2021 року.

Уперше оголошення від Apple про введення нового функціоналу прозвучало на WWDC 2021 (Всесвітня конференція розробників Apple). Тоді було зроблено заяву про те, що новий інструмент значно спростить життя американцям, а саме дозволить їм додавати ідентифікаційну картку штату та водійські права в додатку Apple Wallet, паралельно з платіжними картами. Першими установами, які були вибрані в якості підтримувачів нововведення були обрані контрольні пункти TSA (Управління безпеки транспорту) США в аеропортах.

Саме тут громадяни США матимуть можливість використовувати свій iPhone або Apple Watch для представлення свого ідентифікатора TSA. Це зробити досить просто - треба лише торкнутись своїм мобільним пристроєм спеціального пристрою для зчитування даних.

У вересні поточного року в Apple оголосили, що на момент запуску інновації, її будуть підтримувати всього 8 штатів США. Також було повідомлено, що окрім пропускних пунктів TSA, оновлення отримають трохи пізніше деякі магазини та державні установи.

До речі, окрім формулювання - початок 2022 року, більш конкретної дати випуску нововведення Apple не повідомила. Поки що відомо лиш те, що воно не вийде з оновленням iOS 15.2. Причина досить вагома - воно зараз на стадії бета-тестування і не має в собі функції підтримки зберігання даних цифрових ідентифікаторів.
Нагадаємо, що зараз Apple позивається до компанії, яка небезпідставно була запідозрена у викраданні даних користувачів iPhone. не дивлячись на вже укладені угоди з деякими американськими штатами щодо реалізації проєкту запровадження цифрової ідентифікації у вигляді карт в iPhone, перенесла його запровадження на невизначений строк.

0
репостів
0
репостів