Який подарунок обрати хлопцеві на День народження

День народження - особлива подія кожної людини, коли збираються рідні, друзі та гарно проводять час. Особливим моментом свята є вручення подарунків, які потім навіюють імениннику гарні спогади про свято. А от що подарувати хлопцеві в День його народження? Ми зібрали чудові варіанти презентів і про них поговоримо далі.

Зверніть увагу на вироби з металу

DSCF1021 900x900Обрати гарний подарунок коханому - завдання непросте, особливо для чоловіків з твердим характером. Краваткою, записником чи годинником навряд чи можна здивувати сучасного чоловіка, а от виробами з металу чи шкіри - так.

На сайті майстерні Клямра ви зможете знайти чудовий вибір виробів з металу, зокрема:

  • ремені з пряжкою ручної роботи чи класичною пряжкою;
  • можна придбати окремо пряжки без ременя;
  • паракордові браслети з намистинами або окремо намистини;
  • латунні настільні лампи;
  • ріжки для взуття;
  • темпери;
  • свічники;
  • цікавинки з латуні.

Про ваше кохання та дбайливий вибір подарунка майстерня потурбується як найкраще, адже усі вироби з металу виготовляють вручну, а якість продукції завжди на високому рівні. Ремінь завжди стане гарним подарунком, тим паче, що він виготовлений зі шкіри, а асортимент в Клярмі обов'язково задовольнить побажання покупця. Тут ви знайдете ремені як з класичною пряжею, так і з унікальною авторською. 

Є хлопці, які обожнюють носити різноманітні браслети, тому подарунок паракордового браслета будь-якого кольору з намистинами жовтого чи білого металу в такому випадку будуть актуальними подарунками. А от для поціновувачів кави оригінальним подарунком стане темпера з латуні і нержавіючої сталі.

Справжніх поціновувачів естетики здивувати красою подарунка важко, але можливо і тут, при нагоді, варто згадати вироби з латуні - свічники, настільні лампи, ріжки та різноманітні цікавинки. Це справжні вироби мистецтва, виконані майстрами вручну, які стануть прикрасою кожного дому чи офісу, подарують відчуття комфорту та будуть викликати гарні спогади про людину, котра подарувала такі речі.

Якісна шкіра у виробах завжди в тренді

DSCF2049 900x900Як і металеві, вироби зі шкіри завжди знайдуть своє місце у списку бажаних подарунків для хлопця. Шкіряний гаманець здатен не тільки прикрасити вашого хлопця, а й підкреслити його індивідуальність. Як і ремені, гаманець зі шкіри купити в Клямрі можна з унікальним дизайном та "фішкою" майстерні - латунною скобою-тримачем. Гаманці мають відділи для купюр та банківських карт та виконанні з високоякісної шкіри.

Що стосується ременю - це той елемент наряду будь-якого чоловіка, який є у кожного. Шкіра як матеріал для ременя, відрізняється міцністю, довговічністю і практичністю. В майстерні можна знайти безліч варіантів якісних шкіряних ременів з класичною пряжею, або ж авторською. Щоб правильно обрати ремінь для подарунка, врахуйте смаки в одязі хлопця, його параметри, а також особливості зовнішнього вигляду поясу. В пряжках використовують латунне лиття ручної роботи, що дозволяє оформити навіть індивідуальне замовлення з унікальним дизайном. 

Усі вироби ви зможете замовити в режимі 24/7, запаковані у фірмове упакування. Якщо ви не можете визначитися, який саме подарунок придбати коханому - онлайн підтримка майстерні надасть вам кваліфіковану допомогу в такому делікатному питанні, адже вироби Клямри - завжди унікальні та оригінальні подарунки варті уваги.

0
репостів
0
репостів