Від стародавнього світу до сьогодення: парфуми у нашому житті

парфумерия ЛамбреСьогодні ароматичні композиції у нашому житті стали предметом щоденного вжитку і кожен обирає для себе відповідний аромат враховуючи власні вподобання. Парфуми створюють до вікових особливостей, індивідуальному сприйнятті певних ароматів і навіть настрою споживача.

Як виникли парфуми?

З самого початку історії парфумерії, вона слугувала засобом маскування неприємних ароматів, а використовували для цього тільки натуральні компоненти, запахи природи. Вилучали натуральні олії з квітів і рослин, пропарюючи їх і пресуючи. А вже готову олію потім використовували у парфумерії чи просто спалювали її для розповсюдження амбри по оселі.

Ще з часів стародавнього Єгипту ароматні композиції з ялівцю і хни використовували як пожертви в релігійних обрядах, а вже звідти стали частиною культури Греції і Риму, де парфуми стали творами східного мистецтва. Починаючи з тринадцятого століття, ремесло парфумерії дісталося і до таких країн як Англія, Франція, Італія і уже через 400 років воно служило користю для суспільства. Так, в роки чуми тодішні лікарі за допомогою використання ефірних олій змогли не тільки лікувати потерпілих, а й запобігти розповсюдження хвороби.

З часом парфуми настільки стали популярними, що стали частиною богемного життя, зокрема серед монархії. Якби не захопленість короля Франції Людовика чотирнадцятого парфумами, якого ще називали "король парфумів", то хтозна, чи була б Франція такою відомою за виготовлення відмінної парфумерної продукції у всьому світі.

Обираємо парфуми правильно

Попри те, що завдяки королю Франції парфуми стали такими популярними, все ж жінки найчастіше сьогодні користуються ароматичними композиціями. Вони завершують їхній образ, дають відчуття впевненості в собі. Якщо ви питаєте себе як правильно обрати парфуми для себе, то спробуйте вдихнути декілька ароматів по черзі і якщо ви відчули серед них той, який дарує вам відчуття щастя - це саме те, що вам потрібно. Якщо ж ви вже знаєте, що вам підходить, то сайт Ламбре містить величезну кількість парфумерії з різними видами композицій. Також при виборі духів не забувайте враховувати подію, на якій ви будете їх використовувати. Наприклад, виразний аромат зробить вас впевненішою на діловій зустрічі і дасть зрозуміти опонентам, що ви налаштовані серйозно і володієте ситуацією. А от солодкі, ніжні аромати - гарний привід використати їх для зустрічі з коханою людиною.

Компанія Lambre спеціалізується на усіх смакових вподобаннях жінок, тому обрати аромати онлайн тепер не є проблемою. В онлайн магазині представлено парфуми, парфумовану воду, номерну та нішову колекції. Понад двадцять років Lambre працює і створює неповторні аромати під брендом, який сьогодні став відомим у більш як 20-ти країнах світу, долучаючи все більше поціновувачів до своєї історії успіху.

Уникаємо підробок

Обираючи будь-які аромати, також не забувайте про власну безпеку, адже підробки не тільки можуть викликати серйозні алергічні реакції, а й суттєво відрізняються в ціні. Перш за все, зверніть увагу на упакування - будь-які пошкодження вже можуть говорити про фальсифікат. Спеціальний код на упаковці та пляшечці дозволить з допомогою спеціальних онлайн-сервісів переконатися в оригінальності продукту, а також термінах його використання. На останок купуйте парфуми тільки в спеціалізованих та перевірених магазинах - такі торгові точки турбуються про власне ім'я, а отже не будуть заплямовувати свою репутацію підробками.

Купуйте парфуми до душі, покращуйте з їх допомогою свій настрій і не забувайте про прості правила покупки.

0
репостів
0
репостів