Сервісний центр Apple на вигідних умовах - як знайти?

applelab remont appleСмартфони американської компанії Apple не тільки відрізняються вишуканим виглядом, якістю виконання, а й складністю ремонтування. Попри міцний корпус та загартоване скло, найбільш частими проблемами телефонів є пошкодження дисплею та корпусу. Тож, без якісного сервісного обслуговування ремонт айфонів неможливий. Лише кваліфіковані спеціалісти, сучасне обладнання забезпечать відновлення функціонування техніки до стану нової.

Що робити при поломці айфона?

Непередбачені ситуації, у яких гаджет падає чи відбувається контакт із рідиною, трапляються в кожного. В цьому випадку варто, якомога раніше звернутися в сервісний центр Apple. Причому не варто довіряти випадковим майстерням, які пропонують низькі ціни.

Виконати у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі ремонт apple чи macbook пропонує «AppleLab». Компанія надає послуги з гарантійного та післягарантійного обслуговування техніки не перший рік, має позитивні відгуки та надійну репутацію.

У компанії працюють професійні майстри, використовується сучасне обладнання та оригінальні деталі. Сервісний центр після кожного виду ремонту надає гарантію.

Сервісні центри розташовані у багатьох містах країни, а мешканцям невеликих селищ пропонується зручний сервіс доставки.

Найчастіші несправності iРhone

На підставі багаторічного досвіду фахівці сервісу вказують найчастіші проблеми під час експлуатації:

  • розбите скло екрану;
  • поява смуг та плям на дисплеї;
  • нагрівання батареї або швидку втрату автономності;
  • замикання материнської плати;
  • поломка контролера заряду U2;
  • засмічення решітки динаміка;
  • некоректну роботу функції фокусування основної камери;
  • відсутність контакту в роз'ємі живлення та інше.

Найчастіше ці неполадки виникають через удари, потрапляння рідини в корпус, також існує незначний відсоток заводського браку.

Щоб ремонт пройшов швидко і не «бив» по бюджету, рекомендується відразу після появи дефектів звертатися до сервісу, навіть якщо система продовжує працювати у звичайному режимі.

Мешканці Києва, Харкова, Дніпра, Львову можуть скористатися послугами кур'єра, оформити терміновий ремонт. На сайті https://app-lab.com.ua/ є інформація з переліком послуг, тривалістю ремонту та ціною.

При прийманні на ремонт у компанії виконується безкоштовна діагностика, а повний набір запасних частин та компетентність персоналу дозволяють усунути поломку будь-якої складності.

0
репостів
0
репостів