Джемпер: особливості

Коли на вулиці похолоднішало, настав час вибирати теплий одяг. Якщо немає бажання купувати товстий светр під горло, можна вибрати тонкий і елегантний джемпер. Ця форма одягу має кілька особливостей та переваг.

Особливості виробу

Стильний жіночий джемпер виготовлений із тонкого в'язаного полотна. Такий вид одягу немає коміра, виріз у горла – круглий або V-подібний. Найчастіше гудзиків немає, довжина може доходити до стегон або до колін.

Раніше джемпер ставився до одягу спортсменів, але згодом був виділений дизайнерами і став популярним у модників і людей, які люблять стильно одягатися. Коко Шанель у 20 столітті почала вводити в моду легкий трикотаж і джемпери стали частиною її нової колекції. Коко особисто воліла носити джемпер зі спідницею та кардиганом.

У сучасних колекціях нашого часу джемпер зустрічається досить часто. Є багато моделей з різним силуетом та декором. Але особлива перевага надається стилю oversize, що має трохи розтягнутий силует.

Носити джемпер можна як у повсякденному стилі, так і як елемент для ділового образу. При цьому такий трикотажний або тонкопов'язаний светр можна носити під штани, джинси, спідницю. З кожним із цих предметів одягу джемпер створює гарний тандем.

Переваги джемпера

Джемпер має велику популярність. Цьому сприяють переваги, які має цей вид одягу. Основні плюси джемпера:

  • Зручність носіння. Цей вид светра не об'ємний і при носінні не сковує рухів. Це полегшує його використання, дозволяє поєднувати окрему деталь верху, так і поєднувати з піджаком або кардиганом.
  • Властивості. З одного боку, це тонкий в'язання светр, з іншого – він дозволяє добре зберегти тепло. Тканина не мнеться і довго зберігає свої властивості, не складна у догляді, але іноді вимагає делікатного прання.
  • Зовнішній вигляд. Це елегантна частина гардеробу, яка має бути у кожної жінки. Вона проста по крою, але в той же час здатна підкреслити переваги фігури і може приховати її недоліки.
  • Різноманітність моделей. Є багато різних моделей, що полегшує вибір. Одні мають приталений силует, інші – вільніші по крою. Також є асортименти в кольоровій гамі, що сприяє кращому вибору для гармонійного поєднання з іншими видами одягу.

Джемпер із нової колекції може стати прикрасою будь-якої жінки та стильно доповнить її образ. Головне — правильно підійти до вибору моделі, щоб справити гарне враження. Придбати такие одяг можна в інтернеті з доставкою.

0
репостів
0
репостів