Комплексне рішення для бізнесу - оренда кавомашини з кавою

Брати в користування техніку для бізнесу - завжди зручне та вигідне рішення, особливо, коли необхідно вчасно та правильно її обслуговувати. Тож, оренда кавомашини в Києві популярна послуга, адже дозволяє вибрати оптимальне обладнання для приготування гарячих напоїв відповідно до типу кави, об'ємів споживання. До слова, каву зручно замовляти разом із кавомашиною, аби забезпечити співробітників, клієнтів якісною кавою без потреби купувати коштовне обладнання в офіс, коворкінг чи для разових подій з великою кількістю гостей.

Чому перевагу надають оренді кавомашин?

Реалії життя складаються таким чином, що ми не звикли чекати, особливо це стосується ситуацій з ремонтами складної техніки, такої як кавомашини. Такі випадки непоодинокі й завжди виникає питання: хто повинен займатися ремонтом та усіма питаннями щодо сервісного обслуговування?

Насправді цікавіше просто взяти запас кави у перевіреного постачальника, який гарантує якість своєї продукції та у нього ж підібрати машину, яка зможе приготувати гарячі напої, зберігши особливі ноти та смак напою, наприклад, із зерен зібраних в Ефіопії. Окрім цього, оренда кавомашини дозволяє:

  • економити кошти на купівлю кавомашини, значно доступніше просто взяти в оренду;
  • отримувати вчасне обслуговування апарату: це і регулярний сервіс, і заміна витратних, і постійно в робочому стані техніка;
  • в будь-який момент замінити одну машину на іншу, якщо модель не підійшла, або нею незручно користуватися;
  • повернути кавомашину, якщо у ній немає потреби;
  • брати в користування техніку у конкретні сезони, коли попит на каву зростає і потрібно, наприклад, ще 1-2 кавомашини в офіс.

Коли власник бізнесу купує техніку самостійно, то автоматично усі питання щодо обслуговування, чистки апарата та розв'язання проблем щодо гарантійних випадків падає на нього. Це може займати тижні, місяць часу, що дуже незручно. До того ж оренда дозволяє протестувати різні моделі без довгострокових зобов'язань. Тож, купуючи каву для компанії, можна отримати і каву, і кавомашину, і обслуговування з виїздом техніка до бізнесу, а це позбавляє ряд проблем.

Кому буде корисна послуга оренди?

Як правило, орендують кавомашини офіси, бізнес-центри, де важливо забезпечити бадьорість, заряд на цілий день співробітників кавою і разом з тим не бажають витрачати кошти на вартісне обладнання. Радо беруть в оренду також:

  • ресторани, кав'ярні, кафе на старті бізнесу, аби уникнути великих витрат при купівлі професійного обладнання. При цьому зберігається якісне облсуговування клієнтів та належний стан техніки;
  • для організації кейтерингу, конференцій, вечірок, весіль, виставок, де потрібно забезпечити гарячими якісними напоями велику кількість людей. Як правило, це разові заходи, які не потребують купівлі кавомашини, а зручніше придбати каву та взяти в оренду обладнання в одного постачальника;
  • коворкінги, для яких оренда це відмінне рішення, оскільки часто це тимчасове рішення.

Окрім кави, обладнання можна також придбати все для офісу, наприклад, онлайн у Headshot Coffee Co. Зокрема, хімію для очищення кавомашин, канцтовари, продукти харчування чи госптовари.

Таким чином, бізнес має можливість вирішити декілька завдань одночасно - придбати якісну смачну каву, підібрати до неї відповідну техніку та гарантовано отримати сервісне обслуговування, в тому числі супровідну документацію. Це чудовий варіант для компаній, які прагнуть без значних витрат та зайвих проблем забезпечити співробітників, клієнтів, відвідувачів бадьорим напоєм.

0
репостів
0
репостів