Торти для кафе: як і де придбати смачні десерти з доставкою

Власники кафе прагнуть не тільки швидко обслуговувати клієнтів, а й пропонувати найкращі солодкі десерти до гарячих напоїв. Виготовлення якісних смаколиків на місці потребує значних ресурсів, в тому числі й майстерності кондитера. Тож, аби зберегти ефективність у процесах приготування, обслуговування варто скористатись доставкою десертів з https://ffa.com.ua/torti. Про переваги продукції, її особливості та зручність замовлення поговоримо далі у статті.

Які торти можна придбати з доставкою у кафе?

Торти - продукція, яка швидко псується та має вкрай ніжну текстуру. Аби доставити їх у свіжому вигляді, не порушуючи товарного вигляду, виробники заморожують свіжоприготовану продукцію та доставляють у роздріб чи гуртом. Компанія Fast Food Assistant пропонує такі десерти, а саме заморожені торти для будь-якого приводу, наприклад, бісквітні, пісочні, сирні чи листові, а також:

  • ексклюзивні;
  • класичні;
  • дизайнерські.

Вони можуть бути з горішками, фруктами, шоколадом, покриті глазур'ю, мастикою чи шоколадом з прошарком різного типу крему.

Переваги заморожених тортів

Заморожені торти давно не новина, а прекрасна можливість доставити якісні смаколики до кафе, ресторанів, на приватну ділянку. Як правило, вони не втрачають свого первісного вигляду та смаку, а клієнти отримують якісний, свіжий торт. Достатньо всього за декілька годин до вживання дістати його із замороженого середовища для його смакування.

Ось декілька переваг заморожених тортів над свіжими:

  • продукція завжди свіжа та якісна, адже одразу після приготування піддається шоковому заморожуванню, а торти після розмороження як щойно приготовлені. Замовник може бути впевненим, що торт не знаходився під дією кімнатної температури тривалий час на виробництві. До того ж виробництво у промислових масштабах контролюється, використовується сучасна техніка, технології та майстерність професійних кондитерів, а якість десертів висока;
  • витрати на продукти зменшуються, а також відходи, адже в залежності від попиту на торти, власники кафе можуть діставати заморожену продукцію за необхідності;
  • значна економія часу та ресурсів;
  • великий асортимент десертів, які можна тривало зберігати і при цьому швидко подавати до столу;
  • стабільна якість, перевірені постачальники і зручне транспортування.

Де замовити?

Торти глибокого заморожування зручно купувати онлайн на FFA, де вказані актуальні ціни та широкий асортимент смаколиків, які можна не поспішаючи вибрати самостійно. Завдяки зрозумілому інтерфейсу та зручній навігації знайти торти буде легко. До того ж є детальна інформація щодо усіх тортів:

  • вага;
  • складники;
  • розмір;
  • варіанти декору;
  • варіанти начинки.

Виробник пропонує прямі постачання, а також з допомогою поштових послуг з відповідним пакуванням для збереження цілісності продукції. Є можливість забрати кондитерські вироби самостійно.

Завдяки спеціальним налаштуванням сайту, клієнт може замовити унікальний торт до важливої події. Спеціальні знижки та акції - чудова можливість отримати якісний продукт за оптимальною ціною. Тож, не варто турбуватися про виготовлення смаколиків для власного закладу, адже Fast Food Assistant зможе виготовити, доставити будь-який торт високої якості, завжди свіжий у кафе. Це оптимізує обслуговування клієнтів, виробничі процеси та заощадить ресурси.

0
репостів
0
репостів