4 правила вибору офісного крісла

В офісному кріслі працівник сидить вісім годин на добу й сорок — на тиждень. Тож воно має бути комфортним: підтримувати шию й поперек, правильно прилягати до спини й не навантажувати її. Можна купити офісне крісло недорого з усіма цими властивостями. В інтернет-магазині Obstava ви легко підберете такі.

Підлаштовуйтесь під майбутнього власника

Якщо купити типові крісла всім, то ефекту зручності не досягнути. В ідеалі меблі варто підбирати під кожного окремо. Що варто врахувати:

  • відвідувачам доводиться сидіти 10–30 хвилин, тож нахил спинки має бути незначним;
  • крісло керівника виконує ще й іміджеву функцію;
  • будь-яка модель має бути ергономічною, без декоративних надмірностей і зі зручною спинкою.

Для кожного працівника — окреме офісне крісло. Це дасть змогу підвищити продуктивність.

Звертайте увагу на опції

Бажано вибирати крісло з інтегрованим синхромеханізмом. Завдяки йому спинка та сидіння одночасно змінюють положення. Тобто його можна підлаштувати під конкретну людину, її рухи й анатомічні особливості.

Корисною опцією є регулювання опору спинки. Це дає змогу підлаштовувати крісло ще й під людей із різною вагою. Також зручно, коли глибина сидіння може змінюватися.

Якщо підлокітник, то з індивідуальною структурою

Вибирати підлокітники варто з урахуванням анатомічних особливостей. Не потрібно економити на цьому. Адже саме наявність цієї зручної деталі знімає частину навантаження з плечового поясу та допомагає уникнути сутулості.

Краще «приміряти» крісло. Відстань від сидіння до передпліччя і є висотою підлокітників. А універсальним варіантом стане модель із регульованими підлокітниками.

Оббивка має бути практичною

Серед м’яких матеріалів популярні шкіра, екошкіра та текстиль. Шкіра доволі дорога, але зносостійка. Екошкіра коштує менше й теж має гарну стійкість. А от текстиль не липне й зручний у спеку.

Отже, під час вибору офісного крісла враховуйте насамперед комфорт. Особливо — зручність для працівників, яким доводиться сидіти весь робочий день.

0
репостів
0
репостів