Трускавець - місце відпочинку та оздоровлення біля підніжжя Карпат

Унікальна перлина західної України - Трускавець з мінеральними водами, які лікують сотні тисяч людей щорічно. Так, санаторії Трускавця поєднують у собі красу природи, оздоровлення та відпочинок у мальовничій частині Львівщини. Маючи виняткові природні ресурси, багату історію, курортне містечко залишається популярним не тільки серед українців, а й іноземців.

Трускавецька вода для оздоровлення

Мінеральна вода "Нафтуся", властивості якої відкрилися науковцями у далекому 1836 році, є найвідомішою у Трускавці. Завдяки унікальному складу, лікувальним властивостям та специфічному смаку, вода допомагає людям, які страждають від захворювань шлунково-кишкового тракту, нирок, обміну речовин, печінки. Дозоване вживання сприяє оздоровленню, однак місто Трускавець має ряд інших джерел, які також мають лікувальний ефект. Зокрема, вільний вхід у центральний бювет, який працює тричі на добу та є найпопулярнішим місцем здравниці.

Оскільки сюди приїжджають аби покуштувати воду, курорт має ряд санаторіїв та спа-центрів для оздоровлення, релаксації. Вони пропонують програми, послуги відповідно до бюджету та уподобань гостей з сучасними комплексами та процедурами. Це може бути санаторій "Карпати", "Ріксос Прикарпаття" чи "Міротель", всього у місті діє близько 80 санаторно-курортних закладів.

Тож, вживання води у поєднанні з професійними медичними послугами санаторіїв значно покращують самопочуття. Ось чому люди з усієї України намагаються відвідувати цей курорт хоча б раз на рік.

Відпочинок у м'якому кліматі з гірським повітрям

naftusia 69b37ce0Для любителів активного відпочинку, природи на околицях міста та в межах регіону є ряд об'єктів, які можна відвідати. Тут діють гірські маршрути, доріжки для велопрогулянок, кінні прогулянки та інші активності, які можна задіяти на свіжому повітрі. Природа курорту неймовірна, як і повітря та м'який гірський клімат.

На відпочинку можна забути про міський шум, стрес від роботи, щоденної рутини, скориставшись спа-процедурами, лазнями різного типу у поєднанні з масажами, термальними басейнами, а також щоденними прогулянками на свіжому повітрі.

Крім того, для туристів діють локації:

  • парк "Адамівка" - один із найстаріших у місті з алеями, фонтанами та неймовірною природною красою локаціями;
  • музей історії міста;
  • кілька безкоштовних бюветів з водами різного мінерального складу;
  • релігійні храми, костели зі старовинною архітектурою та багатою історією тощо.

Таким чином, курорт Трускавець відкритий для усіх, хто бажає оздоровитися з допомогою цілющих властивостей мінеральних вод, зокрема "Нафтусі". Лікування водою, гарна природа, спокій та відпочинок - візитівка містечка, яка вже декілька століть незмінно приваблює туристів з усієї країни та іноземців для відновлення сил.

0
репостів
0
репостів