Особливості VPS серверів для оптимізації веб-ресурсів

Аби будь-який сайт працював без збоїв, власнику обов'язково знадобиться хостинг, який дозволить не тільки зберігати файли, а й без обмежень використовувати його відвідувачами. Однак дуже часто просто хостингу недостатньо, особливо, якщо є потреба самостійно налаштовувати віртуальний сервер під власні потреби. Так, кращий VPS тому, що має більший обсяг дискового простору, а також тим, що без проблем впорається з високим трафіком. Про переваги та особливості віртуального сервера QHost розказуємо далі.

Чому варто одразу вибрати VPS?

Дуже часто власники ресурсів не розуміють різниці між звичайним хостингом та виділеним віртуальним сервером, а різниця, насправді суттєва. Так, на відміну від хостинга VPS пропонує користувачеві:

  • високу продуктивність та швидшу роботу сайтів, особливо, якщо у власника їх декілька і вони достатньо об'ємні. Віртуальний сервер має виділені ресурси диску, обробки даних та пам'яті для зберігання файлів. Це дозволяє отримати стабільну роботу усіх сайтів без збоїв;
  • повний контроль, налаштування сервера зі встановленням власного ПЗ, аби оптимізувати його роботу;
  • разом зі збільшенням трафіку масштабувати ресурси відповідно до потреб;
  • більшу безпеку, адже власний віртуальний сервер ізольований і має менші ризики бути атакованим, у порівняні із хостингом, де може знаходитися велика кількість різних сайтів на одному сервері;
  • поліпшені умови для налаштування, формування кешу та зменшення часу завантаження сайтів.

Усе це впливає як на оптимізацію для пошукових систем, так і роботу веб-ресурсів загалом, роблячи користування сайтами комфортнішим.

Крім того, VPS ідеально підійде для тестування ПЗ чи розробників додатків, а також для організації поштових серверів чи інших спеціалізованих сервісів.

Переваги віртуальних виділених серверів на QHost

Хостинг компанія пропонує користувачам віртуальні приватні сервери з повним root-доступом, власними IP-адресами, високою швидкістю портів, необмеженим трафіком та однією безкоштовною IPv4 (або з доплатою за додаткову). Термін оренди - від одного місяця до 1 року, ціна залежить від конфігурації сервера:

  • кількість ядер - 1, 2, 4, 6, 8;
  • RAM пам'яті - 2, 4, 6, 8, 12, 15 ГБ;
  • пам'яті SSD - 25, 50, 70, 90, 120, 160 ГБ.

Тож, обираючи тут сервер, власник може розраховувати на стабільну роботу ресурсів завдяки гнучкій системі налаштування VPS, високу продуктивність з допомогою швидких SSD-дисків та пропускною здатністю портів до 100 Мбіт/с. Також вірутальний сервер не буде мати обмежень щодо обсягу даних, а надійність роботи забезпечуєтсья високим рівнем аптайму та техпідтримки. Щодо безпеки, то власна IP-адреса чи додаткові забезпечують додаткову безпеку.

0
репостів
0
репостів