Вибираємо повербанки для смартфона, планшета та ноутбука

poverbank nexxtvolt laptop powerbank pd 40000 mah 100w 58379593423910Хочете знайти повербанк, але надто великий вибір і не знаєте який саме потрібен для ваших цілей? Перш за все, вибір зовнішнього джерела живлення на https://phonedepot.com.ua для різних пристроїв залежить від ряду факторів: типу пристрою, потужності його акумулятора, споживчої енергії, а також особистих потреб користувача.

Чи буває універсальний повербанк для всіх пристроїв?

У дні перебоїв електропостачання, а також за необхідності мати альтернативне джерело енергії, повербанк є незамінним пристроєм. Універсальні Power Bank є, однак, і їх варто поділяти.

Якщо потрібна максимально компактна кишенькова "зарядка", то для смартфонів оптимально буде місткістю на 10 000 мАг. Цього буде достатньо для 1-2 повних зарядів, він легкий, однак для ноутбука чи планшета не підійде. Для багаторазового заряджання краще вибрати на 20 000 мАг (на 3-4 рази), а ще цієї місткості вистачить і для планшета. Однак він в кишені навряд чи поміститься.

Для ноутбуків підійде модель місткістю від 27 000 мАг. Цього буде достатньо для заряду акумулятора як лептопа, так і планшета, смартфона.

Повербанк для смартфона

Оптимально підібрати невеликий за розмірами зарядний пристрій та з достатньою місткістю до 10-20 000 мАг, а також вихідним струмом 1-2 А. Такий пристрій чудово підійде для походів у вихідні дні, на тимчасову відсутність електроенергії для заряджання 1-2 смартфонів. Функція швидкої зарядки допоможе якомога швидше зарядити телефон чи інший гаджет на понад 50% всього за 30 хвилин.

Що стосується роз'ємів, то оптимально обирати USB Type-C, micro USB та з бездротовим заряджанням.

Повербанк для планшета

poverbank nexxtvolt laptop powerbank pd 40000 mah 100w 54445292029076Для планшета оптимальна ємність - від 20 000 мАг. Це дозволить зарядити повністю пристрій 1-2 рази, в залежності від його параметрів. Такий блок живлення можна брати з собою будь-де, а мінімальна їх потужність має бути 10 Вт для швидкого заряджання. Особливо це стосується великих планшетів, які можна повністю заповнити акумулятор енергією декілька разів швидше та заощадити час на зарядці. Що стосується вихідного струму, то тут оптимально від 2.4 А і більше.

Повербанк для ноутбука

Зарядити ноутбук через портативний зовнішній акумулятор - справжній виклик для деяких виробників лептопів. Варто пересвідчитися чи підтримує ноутбук заряджання через USB Type-C. Більшість зарядок мають такий роз'єм, однак це не означає, що ноутбук буде отримувати необхідну енергію. По-перше, банк живлення має бути ємністю не менше 20-25 000 мАг, по-друге, він має забезпечувати оптимальну потужність - від 60 Вт, а то і 100 Вт. Наприклад, для 13-дюймових MacBook знадобиться ємність від 24 тис мАг та потужністю до 140 Вт. Це дасть можливість заряджати його 1,5 раза.

Що стосується навушників, електронних книг, годинників, то вони не потребують великої емності. Тут у нагоді буде компактна переносна зарядка малої потужності від 5000 мАг. Проте, якщо потрібно заряджати й смартфон, і додаткові аксесуари, то варто подбати про пристрій з декількома портами та роз'ємами. Це заощадить і гроші, і місце у вашій сумці чи наплічнику.

0
репостів
0
репостів