Обираємо стильні сонячні окуляри для водіння

Влітку чи взимку для кожного водія актуальним є використання окулярів при щоденному водінні автомобіля. По-перше, це забезпечує безпеку руху, адже водій має гарний огляд, а сонце не засліплює, по-друге, очі не напружуються, а отже не втомлюються і залишаються здоровими та, по-третє, виглядати стильно завжди приємно, особливо за кермом улюбленого авто. Поляризоване скло та стильні оправи від відомих брендів https://ohmyglasses.com.ua/ забезпечать не тільки комфорт, а й довершений вигляд. На що звернути увагу при виборі, читайте далі.

Для покращення видимості та комфорту

IMG 6376Сонячні окуляри іменитих брендів чудово підходять для водіння, адже розроблені для поліпшення видимості та комфорту водіння при яскравому сонячному світлі. Вони мають деякі особливості, які роблять їх ідеальними для водіїв:

  1. Поляризація допомагає знизити блиск і відблиск від дзеркал, скла або мокрої дороги. Такі лінзи покращують контрастність і чіткість зображення.
  2. Окуляри для водіння зазвичай мають помірне тонування, щоб зменшити кількість проникаючого сонячного світла, але не перешкоджають бачити яскраві сигнали на дорозі.
  3. Антиблікове покриття на лінзах допомагає зменшити відблиск від сонця і автомобільних фар.
  4. Сонячні окуляри для водіння зазвичай мають більші лінзи і широкі боковини, щоб забезпечити додатковий захист від бокового сонячного світла та вітру.
  5. Важливо звернути увагу на те, щоб сонячні окуляри для водіння мали високий рівень захисту від ультрафіолетових (УФ) променів. УФ-захист допомагає запобігти пошкодженню очей від шкідливих променів сонця.

Але найголовніше, щоб водієві було комфортно у них, а самі окуляри мали ідеальну посадку, адже він може знаходитися у дорозі тривалий час. Як правило, оригінальні брендові сонцезахисні окуляри відрізняються високою якістю та прискіпливою увагою до деталей. Тож, на лінзах та оправі економити не варто.

Як вибрати ідеальні окуляри

У виборі водійських окулярів важливо враховувати час доби їх використання, адже вночі ідеальними будуть жовті лінзи, які також чудово підходять у похмурі, туманні дні. А от вдень найкращими стануть поляризаційні моделі, наприклад, Gucci, Dior, Jil Sander з коричневим, чорним чи сірим склом. Крім того, вони мають бути:

  • з найвищим ступенем захисту від УФ - UV400;
  • лінзи мають бути виготовлені з високоякісного матеріалу, забезпечуючи чітке зображення та захист від шкідливих променів;
  • оправа має бути тонкою, не обмежувати кут огляду, мати гарну посадку, не стискати, не тиснути на обличчя;
  • окуляри мають підходити до форми обличчя, підібрати їх можна з допомогою професійних консультантів від магазину OMG;
  • для людей з проблемами зору можуть використовуватись корекційні лінзи.

Перед покупкою рекомендується проконсультуватися зі спеціалістом або відвідати магазин, де можна випробувати різні моделі й вибрати ті, які найбільше підходять. Адже сонячні окуляри для водіння - це не тільки модний аксесуар, але і важлива складова безпеки на дорозі.

0
репостів
0
репостів