Де купити або продати сільгосптехніку в Україні?

Купити сільгосп техніку в Україні і не збожеволіти – досить складно. На підбір відповідного агрегату може піти багато часу та ресурсів.

У майже половини фермерів с/г техніка досягла максимального рівня зношеності, що свідчить про підвищення попиту на імпортну техніку.

Але і тут потенційного покупця можуть чекати складності, слід підібрати марку і виробника, модель, підібрати техніку під культуру, що вирощується, і кліматичні умови.

Представником найкращих тракторів на імпортному ринку вважається столітній бренд John Deere.

У нього налічується безліч серій, але по істині найуспішніші та народні стали 8020 і 8030. Також у цей рейтинг увійдуть моделі 8430 і 8530. Їхні двигуни мають досить пристойний об'єм від дев'яти літрів, є функція підкачування палива та крутячий момент до сорока відсотків.

Наступна сільськогосподарська техніка, яку варто згадати – комбайни.

Тут немає рівних представнику бренду CLAAS. Якщо виділяти модель, це точно буде Lexion 8900.

Цей комбайн може похвалитися не лише 790 кінськими силами, а й великим бункером для зерна, що дуже важливо для роботи зі збирання врожаю на великих ділянках.

Продаж сільськогосподарської техніки та, зрозуміло, її купівля потребує надійних джерел. Такий онлайн-ресурс - аграрна дошка оголошень "VAS".

Головна її відмінність від інших порталів у тому, що вона повністю присвячена с/г товарам. Каталог вміщує найпоширеніші і техніка одна з них. Зайшовши в нього, ви відразу зорієнтуєтеся в який розділ вам потрібно: трактори, комбайни або садову техніку - https://ua.vas.trade/tehnika-silskogospodarska.

Можна вільно блукати та ознайомлюватися з усіма публікаціями у розділі або зробити підбір більш індивідуальним скориставшись сортуванням та фільтрами.

Сільгосп техніка б/у або нова, марка, модель, рік випуску, потужність та ціна – і це лише коротка частина параметрів та характеристик, які доступні до сортування.

А от якщо ви маєте намір стати продавцем техніки на сервісі, потрібно буде витратити кілька хвилин на реєстрацію облікового запису та оформлення оголошення.

Нічого незвичного ви не побачите - навпаки сервіс постарався спростити навіть найзвичніші дії, оскільки кожна хвилина фермера на рахунку і несе простої. Десь потрібно буде вибрати параметр зі списку, а десь просто натиснути, завантажити фото товару, і ви вже приступили до безпосереднього продажу.

Хороших і довговічних вам сільгосп машин та обладнання, прибуткового врожаю та легкості у виконанні будь-якого завдання!

0
репостів
0
репостів