Як вирішити проблему порушення потенції у чоловіків

СіалісЕректильна дисфункція - проблема, про яку чоловіки воліють не говорити в голос, адже порушення потенції впливає на нормальну життєдіяльність та інтимну близькість. В першу чергу лікар має встановити причини виникнення патології та скласти план лікування. Так, Сіаліс купити буде правильним рішенням, а далі від лікування та дотримання рекомендацій залежить результат відновлення чоловічого здоров'я.

Фізичні та психологічні причини порушення потенції

Причини еректильної дисфункції (порушення потенції) можуть бути різними, включаючи фізичні та психологічні проблеми. Чоловіки будь-якого віку можуть стикатися з цією проблемою, але зазвичай вона стає більш поширеною з віком.

Деякі з фізичних причин еректильної дисфункції можуть включати:

  • серцево-судинні захворювання, такі як атеросклероз, гіпертонія, ішемічна хвороба серця;
  • діабет, що може пошкодити нерви та кровоносні судини в статевому органі;
  • високий рівень холестерину та/або тромбози кровоносних судин, які можуть обмежувати потік крові до пеніса;
  • різноманітні хронічні захворювання, такі як хронічна ниркова недостатність, печінкова хвороба, цироз печінки тощо.
  • прийом деяких ліків, таких як антидепресанти, бензодіазепіни, препарати для лікування високого кров'яного тиску.

З психологічних причин виділяють:

  • стрес, тривогу та депресію;
  • відчуття вини або страху, пов'язані з сексом;
  • відчуття непевності або низької самооцінки;
  • проблеми відносин з партнером.

Таким чином, знаючи причини порушення потенції, після проведення індивідуального обстеження, лікарем складається схема лікування.

Шляхи вирішення проблеми

Коли причину знайдено - лікувати патологію набагато легше, адже так можливо швидко відновити еректильну функцію чоловіка. Окрім того, деякі загальні рекомендації можуть допомогти в поліпшенні потенції, наприклад, дотримання здорового способу життя (правильне харчування, регулярна фізична активність, достатній відпочинок та відсутність шкідливих звичок); зменшення стресу (застосування медитації, розслаблення); прийом медикаментів (існують різні ліки, які можуть допомогти в поліпшенні потенції); психотерапія (еректильна дисфункція може бути пов'язана з психологічними проблемами).

Найбільш ефективним та швидким методом відновлення потенції є прийом спеціальних медикаментів India Pharm. Зазвичай такі препарати мають пролонговану дію, не викликають звикання та не впливають на гормональний фон, повертаючи якість сексуального життя.

Наприклад, діюча речовина Tadalafil, яка входить до таких медикаментів активізує приплив крові до статевого члена та ефективно спричиняє ерекцію. При цьому не потрібно проводити додаткову стимуляцію, а діє Тадалафіл вже через тридцять хвилин після прийому.

Усі наведені рекомендації допоможуть чоловікам повернути чоловічу силу та отримувати задоволення від інтимної близькості, а вчасне виявлення причин вбереже від негативних наслідків.

0
репостів
0
репостів