Типи стайлерів та як ними користуватися

Гарна зачіска є прикрасою кожної жінки. Щоб випрямити волосся або сформувати гарні локони, сьогодні необов’язково відвідувати салон. Створити укладку можна власними силами. Але, щоб через термічний вплив приладу волосся не пошкодилося, потрібно вибирати якісну техніку. На що звернути увагу під час купівлі стайлера — дізнайтеся далі.

конусная плойка

Типи пристроїв для укладання волосся

Стайлери бувають:

  • універсальні — мають насадки, що дозволяють випрямляти волосся, яке в’ється, робити дрібні та об’ємні кучері;
  • спеціалізовані — здатні виконувати виключно одну функцію.

Додатково техніку поділяють на моделі для домашнього та професійного використання.

Електричні щипці

Пристрої у вигляді металевої трубки з нагрівальним елементом і затискачем використовуються для випрямлення та завивки волосся. Розташовані на ручці клавіші дозволяють користувачеві регулювати температурний режим.

Використовуючи електрощипці, можна робити не тільки горизонтальні, але й вертикальні кучері. Якими вони вийдуть, залежить від діаметра трубки. Він може становити як 9, так і 38 мм. Найпопулярнішим для виконання дрібних локонів є діаметр 15–18 мм. Для великих — починаючи від 25 мм.

Якщо пристрій буде використовуватися для випрямлення волосся, важливим показником є довжина пластини. У цьому випадку потрібно купити стайлер для волосся довжиною не менше ніж 80 мм.

Електричні щипці можуть мати титанове, керамічне, тефлонове або турмалінове покриття. Кожне з них має делікатний вплив на пасма та допомагає створити бездоганну укладку.

Гофровані щипці

Пластини гофре, або, як їх ще називають, «прасочки», виконані у формі зигзага. Вони здатні надати об’єму навіть тонкому, ослабленому волоссю. Ефект від такої обробки може зберігатися до трьох днів.

Прилади оснащуються пластинами різної ширини. Який вибрати — залежить від бажаного результату. Ширина пластини може становити як 10 мм, так і перевищувати 40 мм.

Хвилюєтеся, чи не будуть після гофре сіктися кінчики? З приладами, доповненими функцією іонізації, волосся завжди буде гладким і блискучим.

Мультистайлери

Маючи у користуванні універсальний прилад, можна створити будь-яку зачіску. Мультистайлери оснащуються великою кількістю насадок і дозволяють сформувати спіральні локони, м’які хвилі, зробити гофре, об'ємні кучері, випрямити волосся.

Електроприлад може працювати з різними типами волосся. Навіть за високої температури нагріву пластини з керамічним покриттям легко ковзають, дбайливо ставляться до локонів, не пересушують їх.

На завершення

Стайлери дозволяють створювати стильні зачіски як для вечірніх, так і повсякденних образів. Щоб ефект був дійсно вражаючим, потрібно враховувати тип волосся, працювати на мінімально можливих температурах і додатково використовувати під час укладання відповідні захисні засоби.

0
репостів
0
репостів