Вітаміни для волосся: як створити красиві локони?

Красиве волосся — це не лише доля реклами. Насправді з ламкого, пухнастого й ослабленого волосся можна зробити шикарну зачіску зі здоровим блиском. Придбати вітаміни для локонів, шкіри й нігтів ви можете за посиланням https://apteka911.ua/shop/bad-dlya-uluchsheniya-sostoyaniya-volos-kozhi-i-nogtey на сайті МІС Аптека 9-1-1.

pasted image 0 43

Для росту волосся

Щоби ваші локони активно набирали довжину, варто приймати вітамін А. Його особливості:

  • укріплює цибулину волосся;
  • забезпечує здоровий розвиток цибулин;
  • допомагає організмові синтезувати колаген;
  • підвищує еластичність клітин (у тому числі — шкіри).

Джерелами вітаміну є печінка, морква, зелень, абрикоси тощо. Проте для гарного ефекту краще приймати комплекс вітамінів.

За колаген і розвиток фолікул відповідає ще вітамін В3 або нікотинова кислота. Він бере участь у синтезі колагену й допомагає зволожувати волосся, регулюючи утворення себуму.

Для зволоження й блиску

Взагалі за більшість процесів із волоссям відповідають вітаміни групи В. Серед них:

  1. В1 або тіамін — відповідає за укріплення й природний блиск локонів, але зникає при стресах і перевантаженні нервової системи.
  2. В2 або рибофлавін — покращує живлення фолікул коштом притоку крові до шкіри голови.
  3. В5 або пантенол — стимулює блиск, сприяє синтезу колагену.

Часто ці вітаміни входять у комплекси проти випадіння волосся. Додатково можна використовувати В7, що допомагає регулювати жирність шкіри голови.

Для зупинки процесів старіння

Організм починає старіти вже після 25 років — і це нормально. Проте краще уповільнювати процеси старіння й не давати організмові швидко виснажуватися. Для цього приймають вітамін Е. Він виступає у ролі антиоксиданту: гальмує роботи вільних радикалів, уповільнює зневоднення шкіри, допомагає створити пружний шар дерми тощо.

Усі ці вітаміни також активно використовують для підтримки нормального стану нігтів і шкіри. Переважно комплекси працюють у зв’язці та впливають одразу на декілька систем в організмі.

0
репостів
0
репостів