Які жіночі кросівки будуть актуальними на весну-літо 2023?

Комфорт ніколи не вийде з моди, тож інвестувати в пару зручних кросівок - завжди правильне рішення. У весняну та літню пору хочеться виглядати якнайкраще, тож, щоб купити кросівки жіночі, необхідно звернути увагу на гарний дизайн, якість матеріалів та посадку пари. Надаєте перевагу більш спортивному взуттю, для повсякденних розваг чи для роботи, тоді наступні варіанти кросівок для вас стануть у нагоді.

Для спорту

Вибір кросівок для занять спортом просто величезний. Необхідно враховувати не тільки вид занять, а й інтенсивність тренувань та особливості поверхні, де проходять тренування.

спортивне взуттяУ цьому сезоні актуальні моделі з гелевою амортизацією ніг та підтримкою суглобів, а також використання текстилю та сітки для оптимального відведення вологи. Модні стримані пастельні кольори молочних, бежевих, білих та рожевих відтінків. Хороше зчеплення з підлогою, зручність та актуальний фасон перетворять власника на зірку спорту.

Епатажні кросівки

e2ac118e 3c9e 11ec 81ef 000c29c607b7 2Створити навколо себе ажіотаж та свого образу легко, якщо одягнути кросівки, які ефектно виглядають. Квіткові принти, оздоблення каменями, витончена підошва роблять їх "ковтком свіжого повітря" у сірі будні. Тенденції моди 90-х повертаються, тож актуальне взуття з високим верхом до щиколоток та яскравими кольоровими вставками. Одягнути їх у вихідні - справжнє задоволення.

Взуття на "хвилі" моди

ef272e1a 1ad7 11ec 81db 000c29c607b7 1Дизайнери все частіше експериментують зі взуттям, особливо з формою та кольором. Актуальними залишаються моделі з масивною підошвою на платформі. Це простий, зручний спосіб надати образу довершеності. Шкіряні, з трикотажі, шкіряною окантовкою чи райдужних кольорів підійдуть для будь-якого образу та нагоди.

Класика, яка завжди в попиті

783a04cb 2112 11ec 81dd 000c29c607b7 2Якими б не були модні тенденції, класика завжди в моді. Ретро-класичні фасони підійдуть і для костюма, і для щоденних прогулянок, настільки вони практичні та вишукані. Ці моделі для тих, хто ностальгує та хоче повернути час назад. Джинси, піджак, спортивні штани чи в'язаний одяг - усе це можна носити із задоволенням з оригінальним взуттям.

Як доглядати за кросівками?

Тенденції змінюються, а кросівки залишаються з нами кожного дня, тож зберегти їх вигляд та міцність завдання не з легких. Дехто реставрує улюблену пару, а дехто намагається правильно доглядати, щоб зберегти їх свіжість.

Перш ніж одягнути нову пару взуття, її необхідно захистити від води та плям, використовуючи спеціальну косметику.

Особливо потребують догляду білі кросівки. Аби вони не втратили білосніжний колір та форму, їх не можна прати у пральній машині. Ні в якому разі не можна робити це з шкіряними виробами. Краще віддати їх у спеціалізовану хімчистку.

Якщо помітили, що шви розходяться, немає змоги повернути колір, не варто впадати у відчай, адже існують фахові спеціалісти здатні повернути шик та блиск вашій улюбленій парі без необхідності купувати нову пару через дрібні недоліки.

Таким чином, у новому сезоні будуть актуальні й модні кросівки з експериментальними рішеннями, і вічна класика, і зручне повсякденне взуття нейтральних кольорів з яскравими вставками. Актуальним залишається і догляд за взуттям, аби зберегти його зовнішній вигляд надовго.

0
репостів
0
репостів