Що врахувати при виборі одягу великих розмірів

IMG 2382Не секрет, що жінки почувають себе впевненіше у зручному та комфортному для них одязі. Але мало хто задумується, як правильно його підібрати, аби і тілу було добре, і щоб речі довго не втрачали свого вигляду та актуальності. Як правило, речі великих розмірів https://bogatir.com.ua/ua/zhenshchinam/ вимагають більшої прискіпливості, адже мають правильно підкреслити фігуру, зробити власника впевненішим у собі. Декілька порад для цього розкажемо далі.

Одяг має відповідати формі тіла

Розуміти своє тіло і його недоліки, переваги - справжній ключ до успіху при виборі вбрання. Одяг має дарувати комфорт та впевненість, особливо для жінки, яка має дещо іншу фігуру і це цілком нормальна практика. Трішки праці і фантазії перетворить образи на стильні наряди, які зможуть вигідно підкреслити стан жінки.

Найбільш поширені форми - пряма, "яблуко", "груша", перевернутий трикутник. Аби визначити, який тип фігури саме ваш, варто зняти заміри грудей, плечей, талії та стегон. Коли буде відомо яка саме фігура є у вас - допоможе у майбутньому безпрограшно підбирати одяг та відповідні фасони.

Правильно підібрана білизна - запорука впевненості у собі

Спіднє під одягом забезпечить комфорт та зможе не тільки дарувати впевненість, а й виграшно підкреслити наряд, або ж при неправильному підборі зіпсувати його. Перед покупкою білизни варто кожного разу перевіряти точність свого розміру. Якщо вона лежить ідеально та добре підтримує груди, щоденний комфорт забезпечено. Також з допомогою білизни можна підкреслити вигини та корегувати фігуру.

Зазвичай жінкам з надмірною вагою чудово підходять спортивні бюстгальтери, забезпечуючи оптимальну підтримку грудей. Однак білизна не має бути занадто тісною чи вільною, тож не варто заощаджувати на білизні, адже це основа наряду.

Обирайте не кількість, а якість

Краще придбати одну блузу з якісної тканини, ніж декілька з дешевої та неприємної до тіла. Якісна річ прослужить досить довго, стане улюбленою та забезпечить комфорт.

Не бійтеся виходити за межі, ризикуйте, адже вихід із зони комфорту забезпечить впевненість у собі та гарний настрій на цілий день. Ті кольори, які зазвичай не оселяються у вашій шафі, на ваше здивування зможуть доповнити тон шкіри чи статуру. Вдень можна одягати яскраві кольори - жовтий, червоний, а от ввечері вигідно будуть виглядати м'які - чорний, сірий, різного роду пастельні. Грайливі відтінки рожевого, білого та зеленого також мають місце бути, які принти, які навіть простий одяг зроблять цікавим.

Де придбати одяг великих розмірів?

Сьогодні в інтернеті одягу нестандартних розмірів не бракує, головне - точно знати розміри свого тіла. Цікаві та у широкому асортименті моделі можна придбати у Богатир. Це мережа магазинів чоловічого та жіночого одягу великих розмірів у Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, які можна також придбати онлайн.

У колекції представлений якісний одяг від провідних європейських виробників:

  • нижня білизна та домашній одяг;
  • верхній одяг;
  • плаття, блузи;
  • сорочки, штани;
  • жакети та жилети;
  • головні убори;
  • шорти та спідниці;
  • костюми;
  • спортивний одяг;
  • футболки, топи, теніски, поло;
  • аксесуари;
  • пляжний одяг.

Головне - приймати і любити себе таким, якими ми є. Надмірна вага не перешкода виглядати найкраще, а правильно підібраний одяг допоможе підкреслити вигідні сторони фігури. Не бійтеся експериментувати, використовувати різні кольори та принти, тоді чудовий образ і бажаний результат буде забезпечено.

0
репостів
0
репостів