Кухонні дивани: переваги та особливості використання

hdKKRkq9hxD-b3ZlL3h6P4aOVipqYU1DYbKzCoh-6AE0GWsK5evddfe6vFiIpzoYFDKNfG3VCQqBC9WxqgVsX7Qdn7jSBK2tOIaibAauLsVKV0eNQ7GCgLo29-6v4Jp-7YtCOPfg_5obZtXCorwkiu_K9pdCFz-uWVp8V9418EcTCHB8Mc_iNnYfxTscOw

Облаштування кухні передбачає придбання меблів для кількох зон – зони приготування їжі, зони зберігання та зони відпочинку. Останній пункт є дуже важливим, оскільки зона відпочинку це вираження доброустрою всередині приміщення. Який сенс витрачати гроші на дорогі гарнітури, якщо посадкова зона є незручною? Є декілька варіантів позбутися дисонансу, найбільш вдалим з яких вважається придбання кухонного дивану.

Яким є кухонний диван?

Дана категорія є досить популярною та включає в себе безліч моделей. На вигляд це звичайний диван, орієнтований на розташування в приміщенні кухні. В якості оббивки використовуються такі матеріали, як шкірзам, штучна замша, рогожка, жаккард, мікрофібра та велюр.

Більшість сучасних моделей оснащені системою трансформації, отже, придатні до використання в якості спальної зони. Якщо вам потрібен диван на кухню зі спальним місцем, рекомендуємо відвідати ресурс https://ddn.ua/ua/dyvany-z-spalnym-miscem.html, де в наявності хороший асортимент подібних виробів.

Переваги використання кухонного дивану

Кухня є багатофункціональним приміщенням, яке потребує якісного облаштування зони комфорту, де можна було б приймати їжу та гостей. Диван на кухні є чудовим рішенням, і це стосується будь-яких варіантів (неважливо, кухонний це куточок чи звичайний прямий диван).

Класичний прямокутний диван стане оптимальним варіантом, головне щоб його характеристики відповідали умовам експлуатації м’яких меблів на кухні.

В цілому такий виріб забезпечує:

  • комфорт та затишок під час приймання їжі;
  • зручність проведення застіль з гостями;
  • додаткове спальне місце (одне або навіть 2);
  • неординарний дизайн всередині приміщення.

Функціонал кухонного дивана є більш досконалим, якщо порівнювати виріб з кухонним куточком. Диван має всі властивості побутових м’яких меблів, включаючи повноцінне спальне місце, ніші для зберігання речей та варіативність моделей на ринку.

Критерії вибору

Кухонний диван є звичайним диванчиком з деякими особливостями, що притаманні м’яким меблям для офісних приміщень. Фактично, його характеристики нічим не відрізняються від інших подібних рішень.

Серед найважливіших критеріїв вибору відзначимо:

  • тип конструкції;
  • кількість спальних місць;
  • особливості наповнення;
  • систему трансформації;
  • матеріали каркасу;
  • стиль та дизайн.

Також слід враховувати вартість виробу. Більшість кухонних диванів відноситься до середньої цінової категорії (від 10000 до 20000 грн.). Хоча на ринку присутні й преміальні моделі, вартістю понад 30000 грн.

0
репостів
0
репостів