Що пропонує Jooble для роботодавців та претендентів?

630 360 1600782984 298Перший пошук роботи після закінчення вишу, зміна компанії або ж просування у кар'єрі - завжди складне завдання як для новачка, так і для досвідченого пошуковця. Робота Хмельницький з вакансіями допоможе спростити це завдання, якщо знати способи пошуку. Завдяки подібним онлайн сервісам та детальному розпису у пошуку, шанси знайти необхідну вакансію значно зростають. Відтепер не потрібно витрачати час та кошти на відвідування офісів роботодавців, аби отримати бажану роботу.

Особливості роботи сервісу Jooble

Головною особливістю будь-якої онлайн платформи для пошуку роботи є можливість максимально швидко подати заявку на велику кількість вакансій. Це посилить шанси знайти необхідну роботу та є ефективнішим способом, на відміну від традиційних методів. У Jooble можна знайти вакансію за місцем проживання, наприклад, у Хмельницькому, а також за рівнем заробітної плати та ключовими словами. Завдяки фільтруванню результатів пошуку, можна позбутись не потрібних оголошень. Найголовніше тут - грамотно скласти резюме, підкріпити його супровідним листом та адаптувати їх до кожної заявки.

Крім того, сервіс дає можливість вказати у пошуку:

  • дату публікації;
  • досвід роботи;
  • тип зайнятості.

Якщо пошуковця цікавить віддалена робота вдома, то є можливість знайти і такі вакансії. Це можуть бути оператори ПК, таємні покупці, перекладач чату, менеджер з продажу в онлайн магазині тощо.

Аби знати чи ефективним є оголошення про пошук роботи, у доступі є детальна статистика. До слова, платформа не працює з нелегальними роботодавцями, більш детально правилами публікації вакансії та оголошення претендентів можна ознайомитись на сайті ua.jooble.org.

Найбільш ключові вакансії

На ринку праці є брак робочих рук, зокрема, це є відзеркаленням поточної ситуації в Україні. Кадрів не вистачає по всій території країни, таких як:

  • водіїв;
  • продавців та менеджерів з продажу;
  • будівельників;
  • фахівців по ремонту військової техніки;
  • робітників для сезонних сільськогосподарських робіт;
  • кухарів.

У порівнянні з початком повномасштабного вторгнення, економіка країни почала потроху пожвавлюватися, а значить і роботи стало більше. Про це може розповісти статистика служби зайнятості, де відзначили скорочення безробітних на половину станом на початок жовтня 2022 року.

Знайти роботу сьогодні можливо завдяки Джобл, адже тут зосереджено понад 28 тисяч вакансій з майже 2 тисяч сайтів. Лише створіть профіль і почніть пошук просто зараз.

0
репостів
0
репостів