Доставка суші у телефоні: як і де замовити

1575407002 sushi icons 1Темп великого міста змушує оптимізувати власний час, зокрема на приготування їжі. Доставка страв із ресторанів - можливість провести час з родиною, друзями без зайвих клопотів на кухні та смачно поїсти. Корисними та улюбленими стали суши киев, які можна замовити лише в один клік. В чому переваги та як швидко отримати страви, розкажемо далі.

Залиште приготування для професіоналів

Суші стали улюбленою їжею не тільки дорослих, а й дітей. Оскільки страва передбачає вживання сирої риби, якість продуктів повинна бути високою. Свіжість морепродуктів та риби можуть гарантувати ресторани, які працюють з надійними постачальниками. Так, суши київ пропонує смачні суші з-під ножа, а ще має ряд переваг, адже:

  • не потрібно витрачати час на пошуки, купівлю продуктів харчування;
  • приготування страв залишається на кухарі ресторану;
  • є можливість замовити велику кількість різних страв;
  • для приготування використовують виключно свіжі продукти;
  • отримати замовлення можна швидко без довгого очікування;
  • замовлення відправляють у будь-який куточок міста.

Смачно приготувати суші зможе лише професійний сушист, дотримуючись технології приготування. Правильно приготувати рис, підібрати рибу, морепродукти - усе це гарантуватиме насолоду від споживання страви. Тож, необхідно правильно підібрати заклад для замовлення.

Де замовити суші?

1575407058 sushi iconsНасправді замовити страви онлайн дуже просто та не вимагає спеціальних знань. Є безліч ресторанів готових у цю ж хвилину приготувати усе необхідне для своїх клієнтів. Перевагою служби доставки Sushi Icons є гнучкість у роботі з клієнтами, а це:

  • -10% від замовлення при само виносі страв з пункту видачі Суші Айконс;
  • наявність програми лояльності, де 5% від кожної суми замовлення зараховується на карту бонусів клієнта;
  • надання 10% знижки у День народження.

Окрім того, клієнт, який самостійно забирає суші, матиме можливість побачити процес приготування страв та оцінити якість надання послуг. А для приготування використовують лосось, вугор, тигрову креветку, ікру летючої риби та червону, сир Філадельфія, овочі, рис, горіхи та соуси власного виробництва.

Оформити замовлення можна як через дзвінок оператору, онлайн у декілька кліків та додаток. Є безкоштовна доставка при замовленні від 400 гривень. Саме тому варто обрати такий сервіс для приготування та доставки страв. А усі інші клопоти візьмуть на себе майстри професійної кухні Суші Айконс.

0
репостів
0
репостів