Чому так важливо використовувати біорозкладні пакети?

Поліетиленові пакети недаремно набули такої популярності: вони довговічні й міцні, що визначає їхню універсальність. Проте головні переваги стали основною проблемою для людства:

  • масове забруднення пластиком;
  • розкладання протягом 400 років.

Не дивно, що весь світ намагається вирішити подібні труднощі і на зміну поліетиленовим приходять пакети, що біорозкладаються. Виготовлені з натуральних матеріалів їх термін розкладання досягає максимум кількох років.

7mzeorfeww0x8df507tb

Практично вся земна куля підтримала ініціативу переходу на подібну продукцію, у тому числі й Україна, випустивши закон «Про обмеження обороту пластикових пакетів, який почне діяти з 10.12.2021. А з 10.03.2022 року не можна буде користуватися надтонкими (до 15 мікронів) та тонкими (від 15 до 50 мікронів) поліетиленовими пакетами.

Так, багатьом власникам бізнесу доведеться змінювати постачальників та замовляти екологічні пакети з логотипом у виробників, які гарантують не лише якість, а й повну відповідність продукції нормам, прописаним у законі. Докладніше про згадані нюанси і навіть більше можна дізнатися за посиланням: https://www.mpak.ua/ua/produktsiya/izgotovlenie-paketov-s-logotipom/biorazlagaemye-pakety/

Пакувальні пакети з логотипом: який матеріал вибрати?

Дуже багато залежить від вимог закону. Якщо ви збираєтесь замовити пакети з логотипом, розглянемо ті види, на які закон не поширюється:maika iz krahmala min

  • поліетиленовий пакет, в основному майка, товщиною від 50 мікрометрів, який саме продається покупцеві, а не дається безоплатно;
  • біорозкладні пакети з відповідними позначеннями (із сировини на основі крохмалів);
  • До 01.01.2023 дозволено пакети із надтонкого поліетилену, товщиною плівки до 15 мікрометрів, загальною шириною 22,5 см без урахування бічних складок, глибиною до 34,5 см з урахуванням складок, довжиною до 45 см вже з урахуванням наявності ручок. При цьому товар має бути попередньо розфасованим у такі кульки для комфорту покупця.

А що про пакувальні пакети з логотипом з добавками, що оксорозкладаються?

Даний вид пакетів відрізняється від звичайного пластикового наявністю деградуючого компонента, наприклад, D2W, який прискорює розпад продукції. Тільки проблема в тому, що розкладання передбачає утворення мікроскопічних частинок пластику, які потім опиняються у землі, воді та наших організмах. Такі пакети заборонять із 10.03.2021 року.

Дозволено біорозкладні пакети з логотипом і без виготовлені з крохмалю. Головна перевага полягає у компостуванні без наслідків для навколишнього середовища відповідно до всіх європейських стандартів. Будьте певні, що така продукція однозначно не заборонена в Україні.

Де замовити пакети з логотипом?

Торгова марка МПАК – найкращий варіант і найбільш надійний варіант:

  1. професіонали точно знають, яка продукція дозволена чи підійде саме для ваших клієнтів, тому допоможуть з вибором та подальшою айдентикою;
  2. застосовується високотехнологічне обладнання, що виключає будь-який шлюб. Подібні потужності гарантують виготовлення найбільших партій за мінімальний термін.

Досить замовити пакувальні пакети з логотипом, щоб стати постійним клієнтом МПАК.

0
репостів
0
репостів