Як знайти підхожу квартиру: основні критерії

flats depressing brutal architecture

Якщо ви бажаєте знайти собі житло, важливо уважно розглянути це питання, щоб уникнути небажаних проблем. Адже вибір квартири залежить від багатьох факторів, починаючи від кількості майбутніх мешканців і закінчуючи певними умовами, які хочеться мати в оселі.

Критерії хорошої квартири

Вибираючи квартиру, перш за все слід орієнтуватися на свій бюджет. Якщо вас цікавить оренда квартири Хмельницький може запропонувати немало варіантів. Отже, якщо ви хочете бути задоволені результатом, обов’язково приділяйте увагу:

  • розташуванню будівлі;
  • наявності інфраструктури;
  • стану будинку;
  • зовнішньому вигляду і наявності (чи відсутності) ремонту у квартирі;
  • загальному стану майна.

Важливо звертати увагу і на той факт, скільки людей будуть проживати в оселі та що це за люди. Адже для пенсіонера і сімейної пари з дітьми умови мають бути різними.

Так, для літніх людей перевагу слід надавати квартирам, що розташовані на нижніх поверхах. Перевагою є будівлі, що мають розташовану поблизу зелену зону та продуктовий магазин чи ринок.

Працюючим людям та родинам з дітьми важлива розвинена інфраструктура та транспортна розв'язка. Наявність поблизу школи чи дитячого садочка буде значною перевагою.

Підводні камені

Навіть гарна зовні квартира може мати свої підводні каміння. Тож обов'язково зверніть увагу на:

  • наявність сторонніх запахів та звуків (наприклад, за ароматом освіжувача можуть маскуватися запахи плісняви або каналізації);
  • стан сантехнічного обладнання;
  • наявність тарганів та мурах.

Не соромтесь спілкуватися з сусідами й оглядати під’їзди та ліфти. Якщо хоч маленька деталь визиває сумніви, краще пошукати квартиру в іншому місці.

Ще один нюанс. Обов'язково обговоріть з господарями можливість мати домашніх тварин заздалегідь. Якщо в майбутньому ви вирішите купити кішку або собаку, це може викликати певні суперечки.

Якщо ж, навпаки, ви погано переносите домашніх тварин та страждаєте на алергію, переконайтесь, що до вас тут не тримали питомців. Залишки шерсті можуть залишитися у важкодоступних місцях, і ви можете почувати себе не добре. 

Хочете швидко знайти квартиру? Скористуйтесь сервісом OLX. Тут знайдеться все!

0
репостів
0
репостів