Ламінат та вінілове покриття для підлоги: особливості вибору та переваги

post 5d9af710cc423

Ламінат та вінілове покриття користуються високим попитом, це якісні та сучасні матеріали для облаштування підлоги в будь-якому приміщенні незалежно від цільового призначення. Великою популярністю користується ламінат квікстеп, для якого характерна міцність, зносостійкість та багата кольорова палітра. 

У чому особливості ламінату квікстеп?

Для виготовлення цього ламінату використовуються якісні матеріали та інноваційні технології, тому він повністю відповідає європейським стандартам та вимогам безпечної експлуатації. 

Особлива увага приділяється екологічності, тому це підлогове покриття не викликає алергії та не шкідливе для людей та навколишнього середовища. Структура складається з декількох шарів: верхнього, декоративного, вологостійкого, нижнього. 

Завдяки багатошаровості верхнього шару гарантується стійкість до зношування та появи подряпин, що продовжує термін служби покриття. Декоративний може імітувати різні матеріали, в тому числі натуральне дерево або камінь. 

Вологостійкий прошарок забезпечує стабільність всієї конструкції. Панелі з'єднуються між собою запатентованим замковим з'єднанням, що дозволяє створити рівну та безшовну підлогу. 

До інших переваг ламінату квікстеп відносять наступне: 

  • надійність та міцність; 
  • стійкість до стирання; 
  • довговічність; 
  • багатий вибір відтінків та фактур; 
  • пожежна безпека та вологостійкість; 
  • екологічність та практичність; 
  • гігієнічність; 
  • простий монтаж та догляд.

Покриття має антистатичні властивості, відрізняється стійкістю до ультрафіолетових променів, що зберігає первинний вигляд довгий час. Завдяки стійкості до вологи ламінат широко застосовується для укладання в приміщеннях з підвищеною вологістю. 

Вінілова підлога: властивості та переваги

Преміальне покриття quick step вініл користується заслуженою популярністю за рахунок відмінної якості та міцності, практичності та довговічності. Воно вологостійке та надійне, добре поглинає шум та складається з декількох шарів. 

Буває гнучке або жорстке покриття, відрізняється кількістю шарів та способом монтажу. Наприклад, гнучкий вініл укладається на попередньо вирівняну підлогу, а жорсткий не вимагає проведення підготовчих робіт. 

Ламінат та вініл часто використовуються для укладання на підлогу незалежно від типу приміщення. Вони представлені великим вибором кольорів та фактур, що дозволяє легко зробити вибір. Перед тим, як купити ламінат ціна якого цілком доступна, слід ознайомитися з його характеристиками та особливостями цільового застосування. 

При покупці варто звернути увагу на країну-виробника, бренд, клас зносостійкості, розміри та колір, дизайн та показник вологостійкості, сумісність з теплою підлогою. Основа виготовляється з різних матеріалів, в тому числі ДВП, МДФ, оргаліт, ПВХ. Верхня поверхня планок покривається захисним шаром, для чого застосовують акрилові смоли або меламін.

0
репостів
0
репостів