5 причин обрати пластикові вікна на противагу дерев'яним

real 9b89fec3 75bb 4089 90fb d1ec6f1cb8a8Не зважаючи на те, що дерево вважається екологічним та найгарнішим матеріалом для виготовлення вікон, якість їх дуже часто не відповідає ціні і, як наслідок, маємо зменшення площі лісів та неякісну роботу, яку доводиться переробляти. Тож, ПВХ вікна https://okna-kiev.com.ua/ceny-na-okna/, як економічно вигідна альтернатива, дуже швидко завоювала ринок та прихильність пересічного українця і цьому є причини. Які саме і як обирати пластикові вікна, розкажемо далі.

Вигідна ціна та практичний матеріал ПВХ

Сьогодні вироби з дерева недешеві, тож, якщо вирішили встановити дерев'яні вікна, треба готуватись викласти немаленьку суму. Вже давно пройшли ті часи, коли дерево активно використовували у виготовленні вікон, дверей, меблів. Зараз це розкіш, яка доступна не усім. Вікна ж з ПВХ - довговічні, вони не потребують використання багатьох природних ресурсів та мають прийнятну ціну. До того ж з розвитком технологій та покращення сучасних матеріалів, пластикові вікна стали чудовою альтернативою, маючи хорошу практичність та якості, які не мають вироби з дерева.

Чудовий теплоізолятор

Як і дерево, ПВХ має чудові теплоізоляційні властивості. Таким чином, зменшуються витрати тепла, а холод не потрапляє всередину приміщення, даючи змогу заощаджувати кошти на оплату енергоносіїв. Врешті решт, дерево з часом втрачає свою цілісність і потребує ретельного догляду: шліфування, покриття захисними засобами з року у рік, а це займає немало часу та коштів. З пластиковими вікнами все набагато простіше, адже якісні вікна мають значно більший термін служби та потребують менших витрат в догляді.

ПВХ не піддається атмосферним впливам

Оскільки дерево є натуральним матеріалом воно піддається впливу сонця, вітру, опадів, дуже боїться нападу жуків-шкідників, розповсюдження грибку, гнилі. Структура дерева пориста, тож часто набирає вологу та втрачає її, усе залежить від навколишнього середовища та умов експлуатації. Часто дерево деформується, тож важливо правильно обирати тип деревини для виготовлення як вікон, так і дверей. Усі ці фактори впливають на якість вікон та їх властивості, але не на пластикові вікна.

Вікна з ПВХ не залежать від впливу природи, можуть встановлюватись у будь-яких умовах та, при правильному встановленні пакетів, забезпечать оптимальну комфортну температуру без деформацій, вицвітання, не бояться й вони грибку, з часом не кришаться і не розвалюються.

Де придбати якісні ПВХ вікна?

На сайті компанії "Okna5" okna-kiev.com.ua є можливість ознайомитись з виробами та замовити спеціаліста для зняття замірів і замовлення вікон. У ціну виробу входить:

  • вибір профілю;
  • вибір склопакета та його функціональність;
  • вибір варіанту відкриття стулок;
  • додавання протизламної фурнітури;
  • оформлення, декор вікон.

Вікна виготовляють на великих підприємствах України, де виробництво автоматизоване, тож за якість можна не турбуватись. 

Таким чином, обираючи між дерев'яним та пластиковим вікном варто враховувати не тільки властивості матеріалів, а й ціну, довговічність. Пластикові вікна не тільки зменшують видобуток деревини, а й мають безліч переваг, не піддаючись атмосферним впливам. Щоб придбати якісні вікна, необхідно звернутись до спеціалістів, які допоможуть обрати тип вікна, профіль, пакет, а за необхідності і їх встановити.

0
репостів
0
репостів