Як вибрати подушку для годування

Народження малюка – щаслива мить для молодої сім'ї. Його чекають, та трохи побоюються. До нього готуються, та відчувають свою непідготовленість. Приймають поради від родичів, у яких вже дорослі діти – адже вони мають необхідний досвід. Облаштовують дитячу спальню. Купують заздалегідь безліч необхідних речей.

Асортимент сучасних аксесуарів в допомогу вагітним та жінкам, що годують груддю, пропонує великі можливості. Він дозволяє підбирати речі з урахуванням безлічі вимог. Він надає вибір виробів, розрахованих на різні ситуації. Таких, що відповідають різним потребам і естетичним смакам жінки. Що гарантують комфорт і безпеку малюка. Дитячі подушки для годування – незамінний помічник молодої мами.

Подушки для годування – особливості та види

Виробники текстилю для наймолодших пропонують кілька видів подушок для годування:

  • великі U-образні м'які конструкції, корисні і до пологів, і після;
  • середнього розміру подушки, які мають С-подібну форму, та призначені тільки для комфортного розміщення малюка;
  • невеликі подушки для годування, що одягаються на руку, та забезпечують комфортне положення і дитині, і мамі.

Всі моделі прості в догляді:

  • часто мають знімний чохол, який можна прати;
  • виконані з матеріалів, які швидко сохнуть;
  • добре очищаються від багатьох видів забруднення.

Подушки для годування виготовлені з гіпоалергенних тканин і наповнювачів. Верх пошитий з натуральних, приємних на вигляд і на дотик матеріалів.

Корисність подушок для годування

Всі моделі подушок призначені для створення максимально комфортних умов для мами й дитини під час годування. Вони дозволяють жінці з комфортом розташуватися та зручно розмістити немовля.

Великі моделі багатофункціональні та можуть застосовуватися і як подушки для вагітних. Їх властивості дозволяють знімати навантаження зі спини, ніг, шиї. U-подібна конструкція надає найширші можливості застосування. На них зручно опертися в положенні сидячи або напівлежачи. У них можна з комфортом лягти на спину чи на бік.

Подушки середніх розмірів ідеально підходять малюкам з перших днів життя. Вони використовуються як під час годування, так і для створення комфортних умов сну новонародженого. Їх можна встановити в дитяче ліжечко. Малюка в подібній подушці зручно брати в ліжко до батьків.

Невеликі моделі подушок для годування одягаються на руку. Вони практичні у різноманітних умовах. Їх можна брати на прогулянку або в гості. Вони забезпечують комфортне положення немовляті та знімають навантаження з рук, спини й шиї мами.

Наявний вибір дитячих аксесуарів значно спрощує життя молодих батьків. Пропоновані вироби прості й зручні. У них укладено досвід і спостереження безлічі поколінь, втілений в сучасних матеріалах.

0
репостів
0
репостів