Про що може розповісти подарований квітковий букет?

I5iDJq7gЗнакові події у нашому житті ми звикли супроводжувати квітами, адже вони як ніхто зможуть розповісти про те, що ми відчуваємо і про що хочемо сповістити людину, якій букет призначено. Адже квіти розкажуть про почуття без зайвих слів: з ними освідчуються в коханні, сповіщають про байдужість, співчуття, подяку, або ж з їх допомогою проявляють турботу та тепло. Часто букет купують без зайвих думок і символізму, однак, якщо хочеться придбати квіти у місті Луцьк та здивувати подарунком, то варто звернути увагу не тільки на вибір конкретних квітів, а й їх колір та значення.

Які квіти і кому дарують

Організовувати доставку квітів, або ж просто купувати букети у Тернопіль прийнято для жіночої частини суспільства. Однак і чоловікам приємно отримувати такий презент, особливо, якщо він виконаний у строгому стилі та підкреслює характер власника. Приводів для вручення квітів може бути безліч:

  • на ювілей чи іменини керівника;
  • для привітання актора, виконавця після виступу;
  • як доповнення до нагород тощо.

У чоловічих композиціях використовують такі квіти як амариліс, тюльпан, хризантема, гортензія, кала, троянда, хіперікум, ранункулюс та гвоздика. Кольорова гамма та зібрання відрізняються лаконічністю та стриманістю. Тут можна компонувати кольори: жовтий, помаранчевий, червоний, зелений, фіолетовий, багряний, синій, блакитний, білий та рожевий. 

Інша справа - обрати в подарунок квіти дівчині чи старшій жінці, адже молодій дівчині не прийнято дарувати яскраво червоні троянди. Для юних леді ідеально підійдуть букети з рожевих відтінків та ніжних букетів з троянд, конвалій, герберів, тюльпанів та маргариток.

Для жінок ідеальним рішенням будуть букети з квітів, які довго можуть тішити красою та мають яскраве забарвлення. Це крупні квіти лілій, хризантем, троянд чи орхідей. Також це можуть бути горщикові квіти.

Не менш важливим є і те, яку кількість квітів дарують. Як, правило, 1 квітка символізує надзвичайну близькість між людьми, а ще:

  • букет з 3-х - повагу,
  • з 5-ти - визнання;
  • 7-ми - кохання;
  • 9-ти - обожнення.

Значення квітів

Амариліс часто дарують чоловікам, адже вона символізує гордість, мужність, силу та сміливість. В деякі часи цю квітку дарували чоловіки жінкам, які відрізнялись неприступністю.

Тюльпан - прекрасний спосіб сповістити про свою любов та прихильність. Вони символізують також гармонію, славу, гордість та душевне тепло, щастя.

Хризантема символізує відданість, симпатію, а також зможе підбадьорити власника своєю благородністю та красою.

Шикарна квітка гортензія символізує вишуканість, гідність, однак підходить не для усіх. А ще її дарують у знак дружби та гарних відносин.

Квітка кала з давніх часів була символом збереження сімейного щастя, тому її часто можна було побачити у весільних букетах. Також вона означає жіночу красу та оберігає власника від "поганих очей".

Троянда завжди була символом кохання та пристрасті, а ще поваги, хоробрості та величної краси. Тому букети з троянд у місті Івано-Франківськ можна купувати як дівчатам, так і жінкам та чоловікам.

Гербери чудово підійдуть у подарунок на самому початку відносин, адже символізують захоплення, таємну симпатію та флірт. А якщо жінці дарують гладіолуси, то це явний знак того, що чоловік має серйозні наміри щодо неї та готовий захищати, опікувати свою половинку.

Орхідея має значення прагнення до вдосконалення, уособлює внутрішній спокій та гармонію. Також колись цю квітку дарували для побажання багатства та процвітання.

Таким чином, обираючи квіти на подарунковий букет, варто не тільки підбирати квіти, а також їх колір та цікавитись їх значенням. Адже не усі квіти підходять для чоловіків, дівчат та жінок. Вдало обрані квіти зможуть як найкраще розповісти про ваші почуття та підбадьорити власника, тож букет залишається актуальним подарунком при будь-якій нагоді.

0
репостів
0
репостів