"Все, що ви повинні знати про кредити" - спецпроект про фінансову грамотність від ТОВ Мілоан

1 ukr 000007006

Що таке кредит і як його правильно оформити? Кому можуть відмовити і з яких причин? Як розраховуються відсотки? Мілоан запустив авторський спецпроект про фінансову грамотність, який допоможе знайти відповіді на ці питання і дізнатися масу корисної інформації про всі види позик.

Чому Мілоан запустила спецпроект?

"Мікропозика — це дорого, набагато вигідніше взяти кредит в банку", — вважають потенційні позичальники, розмірковуючи над вибором кредитора. Щоб розвіяти сумніви і розставити всі крапки над "і" компанія Мілоан і створила свій спецпроект "Все, що ви повинні знати про кредити".

"Якщо людина замислюється про те, щоб взяти кредит онлайн на картку, вона повинна знати все про цю послугу — від" А "до" Я ", — вважають в Мілоан. Адже не знати особливості і правила кредитування і подавати заявку на мікропозику — це те ж саме, що "купувати кота в мішку".

Дати позичальникам знання і пояснити складне простими словами — основна мета Мілоан.

Завдяки проекту ви дізнаєтеся:

  • все про мікрофінансові компанії: історію, основні факти, принципи роботи;
  • про те, як видаються мікропозики онлайн: від етапу заповнення анкети до переказу грошей на картку;
  • про погашення і пролонгацію кредитів: про всілякі способи повернення позики в МФО;
  • про прострочення, пеню та колекторів: про покарання для боржників і про те, чи можна не платити кредит;
  • про безпеку та конфіденційність особистих даних: як захиститися від шахраїв і позбутися настирливої ​​реклами.

Проект Мілоан про фінансову грамотність - це проект для позичальників. Не важливо оформляєте ви перший кредит, п'ятий або десятий — інформація в будь-якому випадку стане в нагоді. Адже навіть постійні позичальники можуть до кінця не усвідомлювати, які у них є права і обов'язки в період користування кредитом, на що в першу чергу потрібно звертати увагу, підписуючи кредитний договір, як можна швидко повернути позику.

Наскільки швидко можна підвищити рівень фінансової грамотності?

Рівень фінансової грамотності населення України сьогодні залишає бажати кращого. Згідно з результатами дослідження, проведеного в рамках проекту USAID "Трансформація фінансового сектору", наша країна посідає останнє 30 місце в рейтингу фінансової грамотності.

Проект Мілоан — це шанс дізнатися більше про світ фінансів, шанс отримати знання, корисні рекомендації та поради, які можна використовувати відразу ж! Шанс захистити себе від шахраїв і кредиторів, які ведуть нечесні ігри. У той же час, "Все, що ви повинні знати про кредити" — це всього лише крок. Фінансова грамотність приходить з досвідом. Щоб підвищити рівень, потрібно:

  • читати книги про фінанси;
  • формувати корисні фінансові звички;
  • відвідувати профільні семінари, вебінари, майстер-класи;
  • планувати витрати і не робити імпульсивних покупок;
  • збільшувати кількість джерел доходу.

Фінансова грамотність — це можливість поліпшити власний добробут і навчитися правильно розпоряджатися грошима. Щоб сприяти цьому Мілоан буде активно розвивати свій проект про фінанси і регулярно ділитися з позичальниками корисною інформацією.

0
репостів
0
репостів