Користь комбікорму для великої рогатої худоби

16447289Багатьом власникам великої рогатої худоби хочеться, щоб їхні підопічні були здоровими, а це напряму залежить від якості комбікорму, яку дають тваринам як повноцінну їжу. Разом із тим виникає питання: "А чи корисні комбікорми для сільськогосподарських тварин? Чи можна двати лише один комбікорм або ж зробити харчування більш різноманітним?". Спробуємо розібратися у цьому питанні далі.

Чим годувати сільськогосподарських тварин?

Багато фермерів використовують комбікорм для ВРХ, однак є і такі, які вважають, що свиней, курей, корів та інших тварин необхідно годувати виключно натуральними харчами: овочами, зерном та зеленню. Раніше й справді не було комбікормів, тому годували тим, що було у кожному обійсті.

Звичайно, натуральні продукти давали гарний приріст, надій і покращення інших показників, тому й зараз при вирощуванні худоби використовують їжу природну, насичуючи організм тварин вітамінами і поживними речовинами. Однак сьогодні виробництво комбікорму щоразу покращується, збільшуються потужності виробництва, а це говорить про те, що все більше фермерів надають перевагу такому харчуванню, звертаючи увагу на якість продукції.

Використання комбікормів суттєво економить витрати господарств і разом із тим ефективно доповнює раціон тварин, які мають добавки вітамінів, інших необхідних речовин, що позитивно позначаються на їх здоров'ї.

6 причин перейти на комбікорм

  1. Натуральний склад продукції.
  2. Велика кількість протеїну у складі, що підвищує поживність.
  3. Необхідна кількість корисних вітамінів і мікроелементів.
  4. Забезпечення здорового та ефективного росту ВРХ та іншої живності.
  5. Різноманітне та повноцінне харчування птиці та худоби.
  6. Збільшення маси, видою ВРХ.

Тільки якісний комбікорм може бути корисним, тому продукція від avamarket.com.ua пропонує лише комбікорми високої якості. В якості їхньої продукції лише натуральні, екологічні компоненти, які відповідають вимогам держави України та європейським стандартам.

З ростом великої рогатої худоби, кількість комбікорму повинна поступово збільшуватися: з 6 місячного віку тварин вводять від 1 кг продукції в день, а вже до року ця норма може збільшитись у 2-3 рази. При цьому тварини отримують як корм, так і натуральну їжу у вигляді овочів, сіна і так далі.

Тож, на питання - "Чи є сенс годувати тварин комбікормом, чи буде користь від нього?", однозначно можна відповісти - "Так і це особливо корисно для великої рогатої худоби!". До того ж, можна сміливо комбінувати продукцію корму з натуральною їжею, при цьому скоротити витрати та вигідно утримувати господарство.

0
репостів
0
репостів