Онлайн кредити: переваги та ризики

У кожного стаються випадки, коли терміново потрібні гроші. Буває, захворіє хтось з рідних, а лікування не з дешевих. Інколи з’являється знижка на дороговартісну річ і важливо її придбати прямо зараз. Часом на роботі затримують заробітну плату, а сімейний бюджет цього не передбачив. В будь-якій з цих ситуацій на допомогу приходять кредити. Але якщо раніше, щоб отримати банківський займ, потрібно було зібрати купу документів і шукати поручителя, то зараз доступне практично миттєве кредитування онлайн. Проте перед прийняттям рішення брати гроші в борг, варто уважно вивчити всі умови та нюанси цієї послуги. Бо тут є як позитивні моменти, так і можливі великі ризики. Можна також скористатися сервісами, які порівнюють ресурси з отримання кредиту онлайн на карту, наприклад https://creditop.com.ua.

Знімок екрана о 22.17.53

Переваги:

  • мінімум зусиль. Щоб отримати кредит звичайний банк вимагає зібрати довгий список різних документів. До того ж потрібно знайти людину-поручителя, яка погодиться нести відповідальність за ваш грошовий борг. Натомість онлайн кредитування відбувається в лічені години, достатньо мати при собі паспортні дані, ІПН та банківську картку. Головне аби був зв’язок мережі Інтернет. І навіть не важливо, в якій частині планети ви знаходитеся.
  • оперативність отримання результату. У звичайному банку вам би довелося чекати, коли перевірять вашу кредитну історію, переконають у стабільних доходах, виконають безліч бюрократичних операцій. Тоді як онлайн кредит ви майже миттєво отримаєте на свою картку. Ви самі обираєте термін кредиту, визначаєтеся з сумою і за кілька хвилин вже можете мати гроші на власній картці.
  • прозорість користування. Для оформлення банківського кредиту вам обов’язково дадуть договір, який необхідно підписати. Це може бути безліч сторінок з прихованими текстами дрібним шрифтом. Саме там можуть ховатися недомовки, які заставляють переплачувати більше відсотків. При цьому онлайн кредит відразу прозоро показує розрахунок з усіма умовами. Можна легко зрозуміти за що і скільки ви повинні сплачувати та в який період.
  • продовження терміну виплати кредиту. Якщо не вдається вчасно виплатити усю позику, деякі ресурси дозволяють продовжити цей термін. Така послуга є дуже зручною і в залежності від обставин надзвичайно корисною.

Недоліки:

  • шахрайство. Ніхто не застрахований від недобросовісних аферистів. Їх завжди вистачає у різних сферах, в тому числі і у кредитуванні. Тому аби не попастися на шахраїв, варто дуже уважно вивчати онлайн ресурс кредитування. Важливо читати відгуки та коментарі у мережі, щоб розуміти репутацію сайту.
  • ліміт. Зазвичай, онлайн кредитування - це невеликі суми. Аби отримати більше грошей, доведеться таки звертатися до банку.
  • відсотки. Якщо порівняти умови кредитування онлайн зі стаціонарним банком, то часто віртуальні ресурси мають вищі кредитні ставки. Тому при затримці платежів можна попасти на великі переплати.
0
репостів
0
репостів