Як вибрати дверну ручку для міжкімнатних дверей

Дверні ручки для міжкімнатних дверей при правильному підборі можуть стати окрасою кожної кімнати. Тут ми розглянемо різні стилі і дизайни, які ви можете вибрати, і як доповнити будь-який дизайн інтер'єру правильними дверними ручками. Внутрішні двері є важливою і функціональною особливістю будь-якого об'єкта нерухомості, виступаючи в якості роздільників і точок доступу між різними житловими приміщеннями. Сучасний будинок з чотирма спальнями зазвичай може похвалитися від 11 до 18 міжкімнатними дверима, але ця цифра може бути ще вище, особливо в старих і більш традиційних будівлях. Жодні двері не обходяться без відповідної дверної фурнітури, і вибір дверних ручок, який ви зробите, буде тонкою, але важливою деталлю. Вони можуть виступати в якості прикраси для кімнати, допомагаючи зв'язати воєдино різні елементи дизайну і сприяючи природному перебігу з області в область. Незважаючи на те, що вони можуть бути фізично невеликим елементом, обраний вами стиль повинен добре вписуватися в загальну схему дизайну. Крім того, апаратне забезпечення має відповідати призначенню, бути довговічним і придатним для виконання важливих функцій день у день. Є багато варіантів, коли мова йде про розмір, тип і дизайн, і ви захочете знайти стиль, який буде доповнювати ваc найбільше. Але з чого почати? Щоб допомогти вам, ми зібрали це зручне керівництво за деякими найбільш популярним стилям і по тому, для чого вони найбільше підходять, а також поради по функціональності, обробці і всьому іншому, що вам потрібно враховувати.

Вибір правильної дверної ручки

Якщо ви не будете використовуватися унікальний дизайн для кожної кімнати, ви, ймовірно, будете прагнути до якісного рівня однаковості в усьому будинку. Тому може бути корисно почати з перегляду вашого проекту в цілому і подумати, де може бути найбільш доцільно використовувати той же стиль двері і ручки. Крім того, сплануйте, де ви можете захотіти щось трохи інше, але все ще в потрібному стилі, і чи є області, де може знадобитися зроблена на замовлення ручка.

Ручки важелів або ручки кноби?

Одне з найважливіших рішень, яке вам потрібно зробити, - це використовувати дверні ручки важелів або дверні ручки кноби. Є прості стилі, доступні для кожного, поряд з більш яскравими і декоративними варіантами. Дверні ручки кноби є популярним вибором для будь-якого періоду. З усіма інноваціями, які були зроблені в матеріалі, стилі і дизайні, вони можуть створити привабливу особливість в сучасних резиденціях.

Ручки дверні важелі, природно, забезпечать краще зчеплення, допомагаючи людям з різним рівнем спритності. Як і у випадку з дверними ручками кнобами, існує безліч різних дизайнів і варіантів обробки, що підходять для будь-якого стилю. Вони, як правило, виглядають більш сучасними, ніж інші ручки.

Остаточне рішення в кінцевому підсумку буде залежати від особистих переваг, і, як правило, воно залежить від естетики і від того, ким може бути кінцевий користувач.

Що потрібно враховувати при виборі дверних ручок

Певний дизайн, природно, краще підійде для різних стилів дизайну інтер'єру та архітектури. В історичному будинку ви можете вибрати велику декоративну мідну задню пластину і вигнуту мідну ручку. Навпаки, міський інтер'єр в стилі лофт може краще підходити для мінімалістських, хромованих або чорних ручок.

Інші питання

Ще одна проблема, яку варто розглянути, - це як ви будете керувати приміщеннями, в яких багато дверей і шаф, таких як кухня. Іншим прикладом є спальня, де у вас можуть бути різні меблі, в тому числі шафи і висувні ящики, або, можливо, вбудовані шафи. Якщо ви використовуєте певні дверні ручки на своїх головних дверях, то ви можете вирішити використовувати загальний стиль у всій дверній фурнітурі - або, принаймні, вибрати щось додаткове. В якості альтернативи ви можете віддати перевагу створенню контрасту, використовуючи маркери, які роблять заяву і виділяються. Стає все більш популярним використання стандартних дверей шаф з тим же важелем або ручкою, який використовується у всьому будинку. Просто переконайтеся, що ви уникаєте повної невідповідності, так як це вплине на ефективність вашої загальної схеми проектування.

Функціональність

Є кілька важливих практичних і функціональних міркувань, які вам також необхідно враховувати, щоб вибрати найбільш підходящі ручки для очікуваного кінцевого результату. наприклад:

  • Наскільки великі і важкі двері? Які петлі потрібні для того, щоб витримати вагу?
  • Як часто будете використовувати двері? Легкі вони для всіх користувачів?
  • Чи зможуть всі відвідувачі використовувати ручку? Чи підходять вони літнім і молодим?
  • Чи зможе кожен обхопити руками ручку, не стукаючи кулаками по дверному полотну?
0
репостів
0
репостів