Особливості ставок у БК 1Win для новачків

На території України букмекерська контора 1win з'явилася в 2016 році, на той час вона мала назву FirstBet, але в 2018 р. вона була перейменована і стала спеціалізуватися на беттингу в онлайн-форматі. Наявність зрозумілого та простого меню, а також мобільної версії та десктопної програми платформи допомогла БК завоювати популярність серед любителів азартних розваг. Різні мовні версії, серед яких є і українська, дозволяють розширити клієнтську базу. Проста та швидка реєстрація 1win допоможе приєднатися до гравців, а також отримати приємний вітальний бонус, який можна витратити, укладаючи парі на майбутні події у світі спорту.

Позитивні сторони букмекера 1Він

Незважаючи на відносну молодість, БК зуміла потрапити до десятки лідерів у рейтингу ігрових платформ. Цьому сприяли такі переваги:

  • реєстрація на сайті 1Win може здійснюватися в один клік, за номером мобільного телефону, через електронну пошту або соціальні мережі;
  • версія українською мовою доводить орієнтованість на українців, а серед варіантів валют є гривня;
  • доступ до ігрової платформи не вимагає використання дзеркала, за винятком випадків, коли можуть виникнути непередбачені технічні проблеми;

Мінуси букмекера

Як і інші ігрові платформи, букмекерська контора 1win має кілька негативних сторін, які виявляються в наступному:

  • Кількість способів поповнення та зняття коштів з ігрового рахунку є невеликою, що дуже незручно для українських клієнтів.
  • Коефіцієнти на топові футбольні матчі досить високі, середня маржа становить 3-4%. Решта видів спортивних дисциплін йде з невисокими котируваннями.

Професійні беттери не користуються цим букмекером, якщо планують здобути великий виграш. Причиною цього є встановлені ліміти максимумів на ставках.

0
репостів
0
репостів